Ovaj oglas je istekao!

Velika drvena kuhinja 80cm + svjetiljka i pribor

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 358 puta
Šifra oglasa: 5075892

Cijena:
149,99 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Velika drvena kuhinja 80cm + svjetiljka i pribor
TAPETE I ZVUKOVI – kuhinja dolazi sa svjetiljkom koju možete staviti ispod ormara, u ormar ili u pećnicu – izbor je vaš! Rasvjeta će učiniti da se dijete osjeća kao prava kuhinja - imat će još veći učinak kada je već mrak u sobi, a svjetlo će omogućiti djetetu da pripremi večeru za lutke, plišane medvjediće ili roditelje. Osim toga, tipke pećnice emitiraju prepoznatljiv "klik" prilikom okretanja. Vaše će dijete biti oduševljeno – kuhinja će omogućiti sate zabave.
GRATIS PRIBOR ZA KUHARA – 4 žlice kompletne – kuglica, žlica za špagete, žlica za ribanje i lopatica tjestenine; lonac, tava i poklopac. Sudoper u pećnici se može ukloniti, dijete/roditelj ga može napuniti vodom i oprati 'prljavo' posuđe nakon utakmice.
DRVENI – proizvod je izrađen od visokokvalitetnog drva, što utječe na njegovu dugotrajnu uporabu te sigurnost i zdravlje najmlađih. To je bezvremenski prijedlog koji će oduševiti svako dijete . Uvijek je bio vrlo cijenjen zbog svog klasičnog izgleda.
BUDI MAŠTU - ova drvena kuhinja ne samo da pruža zabavu, već i razvija maštu i promiče kreativno razmišljanje, podučava timski rad i poboljšava društvene i integracijske vještine; povećava ručne i glumačke vještine. On može postati inspiracija djetetu i pridonijeti uspjehu budućeg kuhara.
SPECIFIKACIJA – dob: 3+; materijal: drvo; boja: svijetla / tamna; napajanje svjetiljki: 2x AAA; dimenzije (širina / visina): 80 / 80,5 cm; težina kompleta: 12,7 kg; težina s ambalažom: 13,65 kg.
Dob: 3+
materijal: drvo
boja: svijetla/tamna
napajanje svjetiljki: 2x AAA
dimenzije (širina/visina): 80/80,5 cm
Težina kompleta: 12,7 kg
Težina s ambalažom: 13,65 kg
štednjak
svjetiljka
lonac
jelo
poklopac
kašičica
špageti žlica
žlica s utorima
pasta lopatica