Ovaj oglas je istekao!

Traktor s LED prikolicom za prevrtanje – zvučni efekti

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 436 puta
Šifra oglasa: 5077025

Cijena:
19,91 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Traktor s LED prikolicom za prevrtanje – zvučni efekti
Traktori, traktori i poljoprivredna mehanizacija omiljene su igračke sve djece. Velika vozila s ogromnim biciklima usrećuju najmlađe i nude im sate odlične kreativne zabave. Je li vaše dijete bilo uzbuđeno zbog odmora na selu? S ovom igračkom vratit će lijepe uspomene na ljetne avanture.

Traktore će posebno razveseliti mališani koji zavide roditeljima ili bakama i djedovima na upravljanju pravom poljoprivrednom mehanizacijom. Traktor s četiri velika kotača također je spreman nositi se s najtežim terenom! Tepih, tanjuri ili možda pješčana cesta? Ovaj traktor se ne boji nikakvog puta koji vaše dijete vuče. Komplet je vrlo estetski izrađen. Detalji o vozilu u potpunosti su reproducirani. Stvoreni su detalji karoserije, kao i otvorena unutrašnjost vozačeve kabine, koja vodi do malih stepenica. To vam omogućuje da stavite figuricu poljoprivrednika unutra kako biste kontrolirali stroj.

Vozilo emitira zvukove tipične za vožnju teških poljoprivrednih strojeva i zvuk rogova, što daje još više zabave.

Igračka je opremljena LED rasvjetom, koja vam omogućuje vožnju čak iu mraku. LED diode ugrađene su umjesto prednjih svjetala u pravo vozilo. Traktor s prikolicom još je zabavniji!

Možete skinuti prikolicu s traktora i igrati se s njom odvojeno. Prikolica je podignuta i ima vrata za prtljagu na šarkama. To vam omogućuje da nosite teret, a zatim ga istovarite izravno iz prikolice.

Traktor s prikolicom pakiran je u estetsku ambalažu , odlična je ideja za poklon za svaku prigodu . i bez mogućnosti!

Napajanje: baterija od 3 x 1,5 V AG13 (isporučena)
Dimenzije pakiranja: 30cm x 12.5cm x 13cm
Dimenzije traktora: 15cm x 8,5cm x 9cm
Dimenzije prikolice: 22cm x 6,5cm x 8cm