Ovaj oglas je istekao!

Set od 24 dječja instrumenta u ruksaku

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 416 puta
Šifra oglasa: 5076297

Cijena:
30,53 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Set od 24 dječja instrumenta u ruksaku
Glazba je uvijek igrala veliku ulogu u ljudskom životu, i velikom i malom. Svakodnevno komuniciramo s glazbom – počevši od pjesama koje se puštaju na radiju ili televiziji, a završavamo zvukovima prirode u obliku, primjerice, kiše koja udara u staklo. Vrijedno je uvesti dijete u ovaj čarobni svijet zvukova od malih nogu.

Set drvenih instrumenata bit će savršen uvod u zemlju zvukova i ritmova. Većina elemenata izrađena je od drveta i obojena bezopasnom i netoksičnom bojom, a zatim izglađena za dobrobit djeteta s kompletom. Univerzalne su boje i veličine, pa se uklapaju i predškolcu i djetetu koje pohađa glazbenu nastavu u osnovnoj školi.

Sve je uvučeno u praktičan, udoban ruksak s remenima za tregere. Zahvaljujući tome, dijete može lako ponijeti sve instrumente u vrtić ili školu ili na izlet. Zauzima malo prostora i lagan je, tako da će ga dijete moći tolerirati samo od sebe.

To je zanimljiv dar koji će podržati razvoj glazbenih interesa, ali ne samo. Pomoći će u razvoju djetetove kreativnosti i prakticiranju vizualno-slušne koordinacije. Mališan može izmišljati vlastite melodije, postaviti ritam, pa čak i skladati vlastiti bend.

SET DRVENIH INSTRUMENATA – praktični ruksak uključuje, ali nisu ograničeni na, činčile, tamburu/bubanj, trokut, kastu, zvečke, zviždaljke i zvona. Ovaj jedinstveni komplet zasigurno će ukrasti srca mnoge djece. Izrađene su od drveta i obojene živopisnim bojama koje će se djetetu sigurno svidjeti. Univerzalne su veličine i stoga su prikladne i za predškolske i za osnovnoškolce. Oni će biti izvrsna oprema za ritmove ili glazbu i zasigurno će pomoći vašem mališanu da nauči zvukove i ritmove.
UDOBAN RUKSAK - komplet je pakiran u praktičan ruksak. Ima patentni zatvarač kako bi spriječio ispadanje instrumenata. Budući da sve ide u mali ruksak, savršeno je za zabavu tijekom izleta. Zauzima malo prostora i lagan je, tako da ga dijete može nositi samo.
SIGURNO – Igračke su izrađene od drveta i obojene netoksičnim i bezopasnim bojama mališana, a prekrivene su glatkim zaštitnim premazom koji dijete štiti od oštećenja. Pružaju ukusnu i sigurnu zabavu za djecu.
UČENJE I ZABAVA – osim zabave pune osmijeha, podučavanja dječje kreativnosti, prakticiranja vizualno-slušne koordinacije, koncentracije i pomaganja u učenju suradnje i interakcije s vršnjacima. Uz pomoć instrumenata može stvoriti vlastite melodije i postaviti ritam. Izvrsna ideja za zabavu je i stvaranje vlastitog tima s kolegama. Komplet pruža mnogo sati zanimljive i kreativne zabave, sam ili u grupi.
SPECIFIKACIJA – dob: 3+; Broj stavki: 24; dimenzije ruksaka (širina / duljina / visina): 26/10 / 26cm; težina: 1 kg; težina pakiranja: 1.123 kg.
Dob: 3+
Broj stavki: 24
dimenzije (širina/duljina/visina): 26/10/26cm
Težina: 1 kg
Težina pakiranja: 1.123 kg
tambura / bubanj
2015-2
trokut
zvona x2
zviždaljka x2
kastracija x2
Janičari on handle x2
Janšisti s ručkom x2
marake x2
Zvečke
jaja x4