Ovaj oglas je istekao!

Priručnik za žarulju projektora 24 uzorka

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 327 puta
Šifra oglasa: 5019007

Cijena:
6,64 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Priručnik za žarulju projektora 24 uzorka
Komplet svjetiljki s projektorom + 3 izmjenjiva štita izvrsna je igračka za večeri provedene s našom djecom. Igračka se može koristiti kao obična svjetiljka za osvjetljavanje prostorije. Sjajno je kao malo noćnog svjetla koje će beba držati u ruci dok zaspi. Igračka u sebi ima projektor , zahvaljujući kojem se slike s kopnenim i vodenim životinjama i kozmosom mogu projicirati na zid ili strop.

Igračka je izvrsna za malo dijete koje se tek upućuje na temu. Pomoći će ti da spavaš sam. Spavanje će biti ugodnije i za dijete i za njegovatelja. Kada vidite slike, roditelj može govoriti o onome što vidi na zidu. To će pomoći vašem djetetu da razvije svoju maštu i vokabular.

Mini projektor je vrlo jednostavan za upotrebu. Komplet ima baterije koje se već nalaze u uređaju. Samo pritisnite poklopac preko gumba koji uključuje igračku, a zatim u njega umeće odabrani štitnik slike. Zatim pomoću žutog gumba uključite uređaj i usmjerite zid, strop itd.

U kompletu se nalaze 3 mala štita. Svaka ima 8 tematski odabranih slika: kopnene životinje, vodene životinje i prostor. Na primjer, da biste prikazali odabranu životinju, rotirajte gumb dok ne bude jasno vidljiv.

Svjetiljka ima poseban gumb koji će dijete učiniti vidljivim bez obzira na udaljenost i mjesto na kojem se slike prikazuju. Samo ih okrenite desno ili ulijevo dok slika ne bude jasna.

IGRAČKA LAMPA S PROJEKTOROM – komplet je jedinstveni projektor u obliku praktične svjetiljke koja se također uklapa u malu ručku. Ima 3 zamjenjiva štita sa slikama kopnenih, vodenih i svemirskih životinja. Projektor također ima gumb za fokusiranje tako da možete prikazati slike s različitih udaljenosti. Komplet ima baterije koje dolaze s igračkom tako da se projektor može zapaliti odmah nakon otvaranja.
ZAMRAČENA BEBA S TAMOM - Igračka lampa s projektorom pružit će našoj djeci večer punu uzbuđenja. Tijekom projekcije inspirirat će roditelja/skrbnika da ispriča izvrsne, zanimljive priče za laku noć i učinit će dijete ugodnijim. Također će biti izvrstan za citiranje djeteta na tu temu i pomoći će vam da i sami zaspite. Slike, razbacane po stropu - privući će mališanin pogled - što će mu skrenuti pozornost na njih i brže zaspati.
UČI I UŽIVA – kada igra slike s projektora, roditelj može djetetu reći o životinjama, opisati ih i stvoriti priče koje će djetetu omogućiti razvoj mašte i vokabulara. Svakodnevne večernje priče postat će realističnije, pretvorit će se u pravu, zavodljivu predstavu. Dijete će biti mirno, zainteresirano za slike, što će mu pomoći da stekne znanje i brže spava.
STAROMODNI GUMB – na vrhu projektor ima poseban žuti gumb koji vam omogućuje podešavanje fokusa. Zahvaljujući tome, bez obzira na to gdje pokazujemo i udaljenost od zida ili stropa , možemo prikazati jasnu sliku koju dijete jasno vidi.
SPECIFIKACIJA - Težina: 0,03 kg; težina pakiranja: 0,05 kg; dob: 3+; certifikati: CE, EN71.
Težina: 0,03 kg
Težina pakiranja: 0,05 kg
Dob: 3+
certifikati: CE, EN71
žarulja projektora
3 štita slike
baterije (unutar uređaja)