Ovaj oglas je istekao!

PLA punilo u boji za 3D pisaljku pisač 150m filamenti

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 440 puta
Šifra oglasa: 5077030

Cijena:
18,58 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

PLA punilo u boji za 3D pisaljku pisač 150m filamenti
3D ispis sada nije samo prilika za izradu profesionalnih konceptualnih dizajna, već i način pripreme projekata prostorne umjetnosti. Kompletan skup filamenata u 30 različitih boja omogućit će vam stvaranje zanimljivih kompozicija. Ovo će biti prikladno rješenje za ljude koji započinju svoje iskustvo s 3D napisanim ili 3D pisačima.

Veliki broj boja, fosforescentna i fluorescentna svojstva nekih boja zasigurno utječu na razvojne mogućnosti ljudi, inspirirane 3D ispisom. Zahvaljujući kompletu, možete stvoriti zanimljive, atraktivne dizajne koji će vas također natjerati da razmišljate noću.

Filamenti su izrađeni od PLA (poliaktida), koji se odlikuje visokom izdržljivošću, što osigurava održivost pripremljenih projekata. Komplet ima čak 30 boja, tako da možete stvoriti prava umjetnička djela koristeći odgovarajuću opremu i vlastitu maštu.

KIT – 30 različitih boja filamenata omogućuje vam stvaranje zanimljivih projekata, što definitivno utječe na razvojne mogućnosti ljudi koji svoju avanturu započinju 3D ispisom. Komplet sadrži 3 vrste filamenata - normalne, fosforescentne i fluorescentne.
DODATNE SVJETLOSNE I SVJETLOSNE VERZIJE – 2 filamenta imaju fosforescentna svojstva, a 5 fluorescentna svojstva, što povećava atraktivnost kompleta i omogućuje vam stvaranje zanimljivih efekata u pripremljenim projektima.
SPECIFIKACIJA - Broj komada u setu: 30, tip filamenta: PLA, dimenzije 1 komad (duljina / promjer): 5m / 1,75 mm.
PLA FILAMENT – filamenti izrađeni su od PLA (poliaktida), koji se odlikuje visokom izdržljivošću i omogućuje izdržljivost pripremljenih projekata.
ŠIROKA PALETA BOJA – komplet ima čak 30 boja, što osigurava stvaranje zanimljivih kompozicija koje se mogu koristiti u raznim projektima.
broj boja: 30
broj komada u kompletu: 30
Vrsta filamenta: PLA
dimenzije 1 komad (duljina / promjer): 5m / 1,75 mm
težina 1 komad: ~ 14,5 g
težina kompleta: 435 g