Ovaj oglas je istekao!

Kozmetički komplet za šminkanje u torbici

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 303 puta
Šifra oglasa: 5075900

Cijena:
18,58 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Kozmetički komplet za šminkanje u torbici
Svakom malom stilistu će se svidjeti. Kozmetička torba omogućit će svakoj djevojčici da se osjeća kao vlasnica ekskluzivnog kozmetičkog salona. Sadrži sve što vam je potrebno za savršen make-up za vašu majku, sestru ili prijateljicu. To su sjenila u boji, brzo sušenje i lako uklonjivi lak, za koji vam nije potrebno sredstvo za uklanjanje, te ruž i četka za nanošenje.

Sve smo zaključali u prekrasnu, iznimno djevojačku torbicu koja vam omogućuje da komplet odnesete u školu, vrtić ili igralište. Ima udobnu ručku, a oblik podsjeća na pravu žensku torbicu vrhunske kvalitete! Ova igračka nasmijat će lice svake djevojčice!

DO 25 ELEMENATA – ovaj jedinstveni set šminke sadrži sve što će koristiti malom stilistu. Zatvoreni kovčeg sadrži: 19 sjenila, lak za nokte, ruž za usne, četku i ogledalo . Ovaj je komplet dizajniran s pažnjom na svaki detalj, čineći ga izuzetno elegantnim i profesionalnim.
UKRASNI KOFERI ZA NOŠENJE – komplet se nalazi u djevojčinoj zapečaćenoj torbici u obliku torbice. Nakon sklapanja, izgledat će sjajno kao torba. Zahvaljujući tome, mala princeza će je moći odvesti bilo gdje, kao što je vrtić .
MIRROR - u kompletu se nalazi i ogledalo koje će zasigurno olakšati izvođenje svih vrsta stilova . Iznad kozmetike je. Zaštićen je posebnim zaštitnim filmom koji sprječava ogrebotine.
REALNO – komplet radi djevojački i istovremeno profesionalno. Zahvaljujući tome, djevojčica će moći igrati ulogu malog stilista i nanositi se šminkom ili bojati nokte. Zahvaljujući takvoj kreativnoj igri razvit će maštu i osjećaj za estetiku.
SPECIFIKACIJE - boja: raznobojna; materijal: plastika; broj aditiva: 25; dimenzije (duljina / širina / visina): 5,5 / 19 / 20cm; težina: 0,18 kg; Težina pakiranja: 0,20 kg
boja: raznobojna;
materijal: plastika;
broj aditiva: 25;
dimenzije (duljina / širina / visina): 5,5 / 19 / 20cm;
težina: 0,18 kg;