Ovaj oglas je istekao!

Drvena dječja kuhinja 87cm + posuda i svjetiljka

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 426 puta
Šifra oglasa: 5075896

Cijena:
90,25 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Drvena dječja kuhinja 87cm + posuda i svjetiljka
Djeca su prirodno znatiželjna o svijetu i vole oponašati druge. Uče gledajući i igrajući se. Drvena kuhinja fantastičan je način uživanja u vremenu za djecu koja se vole igrati i pripremati jela kod kuće. Omogućit će vam da od malih nogu igrate uloge i igrate obrazovnu ulogu . Proizvod je izvrsna ideja za lov na dosadu, pogotovo kada je vani loše vrijeme.

Drvena kuhinja kruzzel igračke moderan je moderan izgled koji će cijeniti svaki mladi kuhar. Ima imitaciju dviju gorila na kojima možete kuhati ukusna jela. Nakon okretanja gumba, čut ćete prepoznatljiv klik. Nakon obroka, posuđe morate oprati sudoperom.

Kuhanje je podržano svjetlom , zahvaljujući kojem možete pripremiti ukusna jela čak i kasno noću. Igračka ima pokretne elemente , kao što su vrata ili gumbi, kojima dodaju realnost. Vrlo je popularan među djevojkama, ali zbog svojih univerzalnih boja izvrstan je i za dječake.

Peć kombinira izvrsnu zabavu s učenjem. Bit će to sjajna igra igračaka s roditeljima ili vršnjacima. Proizvod je izrađen od izdržljivog drva. Korišteni materijal pozitivno utječe na trajnost i dugovječnost uporabe te na sigurnost i zdravlje najmlađih . Proizvod će biti savršen za privatnu upotrebu kod kuće, kao i opremu za vrtiće, dječje igraonice ili njegu i obrazovne sadržaje.

Šarmantna kuhinja s igračkama savršen je poklon za malog kuhara za mnoge prigode! Nasmijat će puno malih lica!

SVJETLINA I ZVUKOVI – kuhinja dolazi sa svjetiljkom koja se može postaviti ispod ormara, u ormar ili u pećnicu – izbor je vaš! Uz osvjetljenje, dijete će se osjećati kao prava kuhinja - imat će još veći učinak kada je već mrak u sobi, a svjetiljka će moći pripremiti dječju večeru za lutku, medvjedića ili njegove roditelje ili prijatelje. Osim toga, tipke pećnice emitiraju prepoznatljiv "klik" prilikom okretanja. Vaše će dijete biti oduševljeno – kuhinja će omogućiti sate zabave.
GRATIS PRIBOR ZA KUHARA – 4 žlice kompletne – kuglica, žlica za špagete, žlica za ribanje i lopatica tjestenine; lonac, tava i poklopac. Sudoper u pećnici se može ukloniti, dijete/roditelj ga može napuniti vodom i oprati 'prljavo' posuđe nakon utakmice.
DRVENI – proizvod je izrađen od visokokvalitetnog drva, što utječe na njegovu dugotrajnu uporabu te sigurnost i zdravlje najmlađih. To je bezvremenski prijedlog koji će oduševiti svako dijete . Uvijek je bio vrlo cijenjen zbog svog klasičnog izgleda.
BUDI MAŠTU - ova drvena kuhinja ne samo da pruža zabavu, već i razvija maštu i promiče kreativno razmišljanje, podučava timski rad i poboljšava društvene i integracijske vještine; povećava ručne i glumačke vještine. On može postati inspiracija djetetu i pridonijeti uspjehu budućeg kuhara.
SPECIFIKACIJA – dob: 3+; materijal: drvo; boja: bijela / bež / zlatna; napajanje svjetiljki: 3x AAA; dimenzije (širina / visina / dubina): 87 x 59,5 x 29,5; dimenzije u pakiranju (širina / širina / dubina): 67,5 / 36,15; težina s ambalažom: 8,6 kg.