Ovaj oglas je istekao!

Drvena dječja kuhinja 70cm + električna ploča

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 374 puta
Šifra oglasa: 5075894

Cijena:
110,16 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Drvena dječja kuhinja 70cm + električna ploča
Djeca su prirodno znatiželjna o svijetu i vole oponašati druge. Uče gledajući i igrajući se. Drvena kuhinja fantastičan je način provođenja vremena na atraktivan način za djecu koja se vole igrati i pripremati jela kod kuće. Omogućit će igranje uloga od najranije dobi i imat će obrazovnu funkciju . Proizvod je izvrsna ideja za lov na dosadu, pogotovo kada je vani loše vrijeme.

Drvena kuhinja kruzzel igračke moderan je moderan izgled koji će cijeniti svaki mladi kuhar. Kuhanje je podržano svjetlom , zahvaljujući kojem možete pripremiti ukusna jela čak i kasno noću. Igračka ima pokretne dijelove , poput vrata ili gumba, kojima dodaju realnost. Vrlo je popularan među djevojkama, ali zahvaljujući univerzalnim bojama, odličan je i za dječake.

Peć kombinira izvrsnu zabavu s učenjem. Bit će to sjajna igra igračaka s roditeljima ili vršnjacima. Proizvod je izrađen od izdržljivog drva. Korišteni materijal pozitivno utječe na trajnost i duljinu uporabe te na sigurnost i zdravlje najmlađih . Proizvod će biti savršen za privatnu upotrebu u udobnosti vašeg doma, kao i oprema za vrtiće, dječje igraonice ili dječje sadržaje.

Slatka kuhinja s igračkama dar je iz snova za malog kuhara za mnoge prigode! Nasmijat će puno malih lica!

POZADINSKO OSVJETLJENJE - kuhinja dolazi sa svjetiljkom koja se može postaviti ispod ormara, u ormar ili u pećnicu - izbor je na djetetu! Uz osvjetljenje, beba će se osjećati kao da je u pravoj kuhinji - imat će još veći učinak kada je već mrak u sobi, a svjetlo će omogućiti djevojčici da napravi večeru za lutke, medvjedića ili roditelje. Vaša kći će biti oduševljena - kuhinja će omogućiti sate zabave.
KUHANJE ULYOE - set je gratis pribora za kuhanje kao što su: lampa, lonac, tava, poklopac, lopatica, žlica za špagete, žlica za ribanje, lopatica, 4 kuke, šalica + 4 kocke leda. Uz ove dodatne dodatke, vaša djevojčica će biti jako zabavna.
DRVO – proizvod je izrađen od visokokvalitetnih MDF panela, što utječe na njegov životni vijek te sigurnost i zdravlje najmlađih. To je bezvremenski prijedlog koji će oduševiti svako dijete . Zbog svog klasičnog izgleda, materijal je uvijek bio visoko cijenjen.
SUDOPER, ZAVOJNICA I INDUKCIJSKA PLOČA – sudoper u pećnici se može ukloniti, dijete/roditelj ga može napuniti vodom i oprati 'prljavu' posudu nakon utakmice. U korak s vremenom naš štednjak koristi "modernu tehnologiju", odnosno indukcijski štednjak koji izgleda i radi kao pravi. Moja kćer može uključiti zapis o gumbima. U to vrijeme svijetlit će poput onog koji je mama koristila, ali ne morate brinuti, ne zagrijava se, tako da nema straha od spaljivanja djeteta. Još jedna atrakcija je ledeni brijeg, u kojem dijete može crtati kockice leda.
SPECIFIKACIJA – dob: 3+; materijal: drvo / MDF; napajanje svjetiljki: 3 x AAA (nije isporučeno); napajanje: 2 x AAA (nije isporučeno); dimenzije (širina / visina / dubina): 70 / 89,5 / 30cm; potpuna težina: 9,5 kg; težina s ambalažom: 10,6 kg.
dob: 3+;
materijal: drvo / MDF;
napajanje svjetiljki: 3 x AAA (nije isporučeno);
napajanje: 2 x AAA (nije isporučeno);
dimenzije (širina / visina / dubina): 70 / 89,5 / 30cm;
potpuna težina: 9,5 kg;
težina s ambalažom: 10,6 kg.
štednjak
svjetiljka
lonac
tava
poklopac
kašičica
špageti žlica
žlica s utorima
rame
4 kuke
šalica + 4 kocke leda