Ovaj oglas je istekao!

Dječji kuharski set od 7 nastavaka

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 358 puta
Šifra oglasa: 5018445

Cijena:
18,58 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Dječji kuharski set od 7 nastavaka
Djeca su prirodno znatiželjna o svijetu i vole oponašati druge. Uče gledajući i igrajući se. Set za malog kuhara fantastičan je način uživanja u vremenu za djecu koja se vole igrati kod kuće i pripremati jela. To će vam omogućiti da igrate uloge od rane dobi i imat će obrazovnu funkciju. Proizvod je izvrsna ideja za lov na dosadu, pogotovo kada je vani loše vrijeme.

Set se sastoji od pregače, kuharskog šešira i dodatnog pribora za kuhanje kao što su: zaštitna rukavica, topla obloga za jelo, drveni valjak i žlica te metalni hir. Haljina je izrađena od meke tkanine, što svakako povećava udobnost njezine uporabe. Prekrasan kroj, estetski rubovi, šarmantan uzorak i slatka ružičasta i bijela boja čine proizvod vizualno privlačnim. Materijal je siguran i jednostavan za čišćenje. Kostim je univerzalan i udoban zahvaljujući žicama. Pogodno za djecu različite dobi i težine. Bit će pogodan za mlađu i stariju djecu.

Koža zauzima malo prostora, što olakšava pohranu. Odjeću možeš ponijeti bilo gdje. Igra odijevanja i imitacije nije samo zabavna, već i pozitivno utječe na intelektualni razvoj djeteta. Razvija maštu i promiče kreativno razmišljanje, ali i podučava grupno sudjelovanje te poboljšava socijalne i integracijske vještine. Poboljšava ručne i glumačke vještine, ali može postati i inspiracija i doprinijeti uspjehu budućeg kuhara.

Haljinu možete savršeno koristiti za rođendane, tematske igre ili kostimirane zabave. Proizvod će biti savršen za privatnu upotrebu kod kuće, kao i oprema za vrtiće, centre za njegu i dječje bolničke odjele. Šarmantni set za kuhanje bit će savršen kao poklon za mnoge prigode.

KOMPLETNI POSLOVI - Komplet se sastoji od 7 predmeta: aprm i kuharskog šešira, koji se mogu koristiti ne samo kod kuće, već se savršeno koriste i na rođendanima, tematskim igrama ili kostimiranim zabavama.
DODATNI PRIBOR – isporučeni predmeti u obliku zaštitnih rukavica, toplih jastučića za kontejnere, drvenih valjaka, žlica i metalnih viskija uljepšavaju zabavu, razvijaju kreativnost i promiču dječju maštu.
SPECIFIKACIJE – dimenzije pregače (širina/visina): 41 / 50cm, težina seta: 127g, set sadrži pregaču, kapu za kuhanje, rukavice, obloge, drveni valjak, veliku drvenu žlicu, metalnu pjenjaču.
ATRAKTIVAN IZGLED – haljina je izrađena od meke tkanine, što svakako povećava udobnost pri korištenju; prekrasan rez, estetski rubovi, uzdižući uzorak i slatka ružičasta i bijela boja čine proizvod vizualno privlačnim; materijal je siguran i jednostavan za čišćenje.
UNIVERSAL – kostim je univerzalan i udoban zahvaljujući žicama; pogodan za djecu različite dobi i težine; pogodan za mlađu i stariju djecu.
Boja pregače: ružičasta i bijela
dob: od 3 godine
certifikati: CE, EN71
dimenzije pregače (širina/visina): 41/50cm
težina kompleta: 127g
težina s ambalažom: 228g
pregača
kuharski šešir
rukavica
jastučić
drveni valjak
velika drvena žlica
metalni hir