Cantini earphonic električna violina-midi

sebastianmavric (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Primorsko-goranska

Telefon  099/301-8898

Oglas je aktivan od 25.02.2020.
Oglas pregledan: 270 puta
Šifra oglasa: 4073538

cijena: 9.500 kn
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

1671/5000
Detalji

Cantini Earphonic električna violina ima atraktivan, moderan izgled, s uskim ramenima s dvostrukim izrezom i nižim oblikom, koji će držati većinu standardnih naslona za ramena. Earphonic je fenomenalna dvonamjenska električna violina, s analognim i MIDI izlazima.

Najnoviji Cantinijev iteracijski kamkorder, ISSP2 (odvojeni sustav temeljen na induktoru), izolira vibracije svakog niza i daje ravnomjeran, uravnotežen signal, što ga čini idealnim za MIDI izlaz. Elektronika je od početka dizajnirana za kompatibilnost s Roland GR-55, među najpopularnijim MIDI kontrolerima na tržištu. Cantini Earphonic jedna je od samo nekoliko violina koje podržavaju MIDI kompatibilne s GR-55 i daleko je najpovoljnija.

Iako se Earphonic ističe na MIDI-u, to je također fantastična analogna električna violina. Dok većina podizanja magnetske violine rezultira staklenijim tonom, ISSP2 u kombinaciji s Cantinijevim moćnim ugrađenim predpojačalom ima puno topline i odgovora koji biste očekivali od dobrog pika-temeljenog sustava preuzimanja. Earphonic nije jedna od najprirodnijih violina, ali čisti je ton i kao magnetski pikap zvuči nevjerojatno s efektima visokog pojačanja.

ISSP2 pickup, koji ima zaseban magnetski sustav za svaki niz, zahtijeva čelične žice srednje električne impedance i čelik. Earphonic dolazi s Galli Overtureom, a također će dobro raditi s D'Addario Helicon ili NS Electric Strings. Nakon promjene žice možda ćete morati pojedinačno uravnotežiti glasnoću svakog niza koristeći vijke za podešavanje na stražnjoj strani violine, jer žice s različitim metalnim sadržajem mogu drugačije uravnotežiti. DOLAZI S KUTIJOM

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh