Ovaj oglas je istekao!

Pročišćivač Dyson Pure Cool Me

Mobilna i web trgovina TIA d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  095/911-2912

Oglas pregledan: 140 puta
Šifra oglasa: 4333784

Cijena:
325,04 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Pročišćivač zraka s funkcijom ventilatora Dyson Pure Cool Me

Prvi Dysonov pročišćivač s usmjerenim protokom zraka za osobnu upotrebu.
Razvili smo ovaj pročišćivač zraka i ventilator s umjerenim protokom kako bi vam pomogao poboljšati kvalitetu zraka u osobnom, zatvorenom prostoru.  Raspoređuje rashlađeni i pročišćeni zrak točno tamo gdje je potrebno.

Dyson Core Flow™ tehnologija
Preko zakrivljene površine vode vode dvije jake zračne struje. Spajaju se u pročišćenu i rashlađenu zračnu struju koju je moguće  precizno usmjeriti podešavanjem položaja kupole tako da je protok zraka usmjeren prema gore ili prema dolje.

Uklanja 99,95 % alergena i štetnih tvari
Zatvoreni sustav filtera na uređaju sastoji se od filtera s aktivnim ugljenom i HEPA-Filtera. U toj kombinaciji moguće je filtrirati plinove i ultra-fine čestice iz zraka te ih zadržati unutar filtera.

Jednaka rotacija od 70°
Postavite uređaj tako, da se rotira s jedne na drugu stranu te na taj način raspuhuje zrak u rasponu od 70°.

LED zaslon, daljinski upravljač, Sleep-tajmer funkcija

2-godišnje jamstvo



Značajke Jednaka rotacija od 70°Postavite uređaj tako, da se rotira s jedne na drugu stranu te na taj način raspuhuje zrak u rasponu od 70°. Ugodno noćno spavanjeNoću možete podesiti mjerač vremena mirovanja između 15 minuta i 9 sati. Tako možete mirno i ugodno odmarati bez ometanja. Jednostavno održavanje filteraUgrađeni podsjetnik pokazuje vam kada je potrebno promeniti vaš filtar. Jednostavno i brzo a osigurava najbolju funkciju uređaju. Pogledajte stanje uređaja LCD zaslon prikazuje brzinu protoka zraka, načinu rada i trajanje filtera.