Ovaj oglas je istekao!

Prodajem LP-e, 7" ploče, CD-e i kazete

Lokacija  Kruge, Trnje, Grad Zagreb

Telefon  098/389-616

Oglas pregledan: 188 puta
Šifra oglasa: 4379720

Cijena:
0,13 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Nudim na prodaju LP i single gramofonske ploče, CD-e i kazete raznih žanrova i izvođača (kako stranih, tako i domaćih), kao npr.
- Jazz, blues, soul, gospel -oko 100 LP-a
- Rock, rock'n' roll (grupe i pojedinačni izvođači) - 50-e, 60-e, 70-e godine (do pojave disco i novijih glazbenih pravaca) - oko 100 LP-a
- Evergreen, šansone - 50-e, 60-e, 70-e godine - oko 100 LP-a
- Orkestralna i instrumentalna glazba - oko 100 LP-a
- Ex YU izvođači - grupe i pojedinačni izvođači - oko 50 LP-a
- Starogradske i izvorne narodne pjesme - oko 50 LP-a
- Klasična glazba - oko 100 LP-a
- Ostalo - oko 100 LP-a
- Single ploče (7“) - ex YU i strani izvođači - oko 300 ploča
Večina ploča LP-a je u odličnom stanju (sama ploča, kao i omot), a 7“ ploče su u različitom stanju (od odličnog, preko dobrog, do lošijeg).
Pored toga, nudim i oko 300 CD-ova s istom ili sličnom vrstom glazbe kao na navedenim LP-ima i oko 50 kazeta (ukoliko to još uvijek netko koristi).
Ukoliko biste bili zainteresirani za neke ploče, CD-e ili kazete iz navedenih žanrova, budući da u ponudi imam veliki broj LP-a i single ploča, Cd-a i kazeta, molim Vas da mi se obratite na broj mobitela naveden u oglasu ili da mi putem oglasnika u e-mail-u navedete koji izvođači ili autori ili konkretni LP, single, CD ili kazeta bi Vas zanimali pa ću se, ako imam nešto od traženog, potruditi da Vam pošaljem popis (po mogućnosti i fotografiju omota s popisom pjesama).
NAPOMENA:
Ne prodajem cijelu fonoteku, niti dio fonoteke, na veliko, otkupljivačima (pojedincima ili tvrtkama) u bescjenje radi daljnje prodaje, nego po dogovorenoj 'realnoj' cijeni ljubiteljima glazbe koji žele upotpuniti svoju fonoteku određenim nosačem zvuka kojeg bi željeli imati radi uživanja u glazbi, a nisu bili u mogućnosti to nabaviti.
Također, ne vršim otpremu poštom, nego se možemo dogovoriti o mjestu i vremenu primopredaje u Zagrebu.
Za dodatne informacije, javite mi se putem mobitela ili e-mail-a.