Ovaj oglas je istekao!

Univerzalni čelični stup za podizanje do 100 kg

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 474 puta
Šifra oglasa: 5033580

Cijena:
15,93 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Fitness oprema

Opširnije o oglasu

Univerzalni čelični stup za podizanje do 100 kg
ZA VJEŽBANJE PUNO MIŠIĆA - štapom ne samo da možemo poboljšati i izrezati svoju tjelesnu građu, već možemo poboljšati snagu i kondiciju te sagorjeti nepotrebne kalorije. Vježbe sa štapom uključuju brojne mišiće u radu - uključujući mišiće leđa, trbuha i ruku. Korištenje vlastite tjelesne težine za vježbanje daje nevjerojatne rezultate u kratkom vremenu.
RUČKE KOJE NISU PROLIVENE - Šipka ima posebne ručke od meke neonske pjene. Imaju površinu koja se ne može shable, što vježbe čini sigurnijim. Gumene ručke su također mnogo ugodnije tijekom vježbanja i nema opasnosti za kurjčevine.
JEDNOSTAVNA INSTALACIJA - Šipku za napajanje možete ugraditi doslovno u nekoliko trenutaka i bez posebnih alata. Za sigurniji priključak (a time i za sigurnost treninga), gumene podloške s vijcima uključene su u komplet. Spriječite da šipka sklizne s okvira čak i pri većem opterećenju.
GLATKO PODEŠAVANJE DULJINE - Duljina šipke za namaz može se glatko podesiti u rasponu od 80,5 do 130 cm. Jednostavno je pričvrstite na većinu područja vrata, što može učiniti bilo koje mjesto gdje visite u svojoj osobnoj teretani (štap možete brzo rastaviti i ponijeti bilo gdje).
SPECIFIKACIJE – materijal: čelik, max. opterećenje: do 100 kg, duljina: 61-100 cm, težina: 1,14 kg.
materijal: čelik
Max. opterećenje: 100 kg
dužina: 61-100cm
Težina: 1,14 kg