RING orbitrek RX 870

Ekupi D.o.o. (Prikaži sve oglase)
Oglas je aktivan od 03.07.2020.
Oglas pregledan: 508 puta
Šifra oglasa: 2565877

cijena: 1.899 kn
Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

RING RX 870 orbitrek ili eliptični trenažer omogućava kompletan trening, odnosno istovremeno treniranje gornjeg i donjeg dijela, što je idealno u današnje vrijeme, kada dnevne obveze ostavljaju sve manje slobodnog vremena. Pokretanje je dinamično i simulira tipičan tijek kretanja kod hodanja, trčanja, vožnje bicikla ili skijaškog hodanja, ali bez direktnog doticaja s tlom, čime se manje opterećuju zglobovi i koljena. RING orbitrek RX 870 je sprava između stepera, bicikla, veslača i trake omogućava iznimno raznolik i efikasan trening cijelog tijela. Ima moderan i velik digitalni display koji prikazuje sljedeće funkcije: potrošnja kalorija, vrijeme vježbanja, brzina, prijeđena udaljenost, scan funkcija, mjerenje pulsa (na rukohvatima putem dlanova). S osam stupnjeva opterećenja i zamašnjakom od pet kilograma, RING orbitrek RX 870 zasigurno će vam pomoći u ispunjenju fitness ciljeva i sagorjevanju kalorija. Jako je bitno imati na umu da bi orbitrek ili eliptični trenažer bio funkcionalan, mora biti jak i masivan. To je vrlo bitno, jer mehanizam trpi kompletnu težinu vježbača. Kako bi se izbjegli česti kvarovi i popravci, cijela konstrukcija mora biti kvalitetno napravljena do zadnjeg detalja i samo od najboljih materijala, a upravo je to ono čime se RING ponosi.

Specifikacije:
• IZUZETNO masivan u svom rangu
• izuzetna potrošnja kalorija
• moderan digitalni display prikazuje: potrošnja kalorija, vrijeme vježbanja, brzina, prijeđena udaljenost, scan funkcija, mjerenje pulsa (na rukohvatima putem dlanova)
• 8 stupnjeva opterećenja - magnetni prijenos i masivan mjenjač za opterećenje
• moderan dizajn -boja metala silver/siva, shiny siva s plavim detaljima
• ojačane gazne površine
• dimenzije montirane sprave: 129 x 62 x 155 cm
• maksimalna nosivost: 110 kg
• težina sprave: 39 kg
• težina zamašnjaka: 6 kg

Jamstvo: 12 mjeseci

O BRANDU:


RING fitness oprema je zasigurno oprema s najboljim omjerom cijene i kvalitete u regiji. Na tržištu je već preko 20 godina i prodaje se u preko 300 sportskih trgovina u više od deset zemalja. Od sada je u Hrvatskoj online dostupan EKSKLUZIVNO na Ekupi.

Na dizajnu fitness sprava i opreme surađuju diplomirani tehnolozi i sportaši u isto vrijeme. Rezultat toga je da RING fitness sprave, rekvizite i opremu koriste kako rekreativci, tako i vrhunski sportaši.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh