RING orbitrek RX 815

Ekupi D.o.o. (Prikaži sve oglase)
Oglas je aktivan od 03.06.2020.
Oglas pregledan: 196 puta
Šifra oglasa: 4167611

cijena: 1.499 kn
Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

RING RX 815 orbitrek ili eliptični trenažer omogućit će vam kompletan trening, odnosno istovremeno treniranje gornjeg i donjeg dijela, što je idealno u današnje vrijeme, kada dnevne obveze ostavljaju sve manje slobodnog vremena. 

Pokretanje je dinamično i simulira tipičan tijek kretanja kod hodanja, trčanja, vožnje bicikla ili skijaškog hodanja, ali bez direktnog doticaja s tlom, čime se manje opterećuju zglobovi i koljena.

RING orbitrek RX 815 je sprava između stepera, bicikla, veslača i trake omogućava iznimno raznolik i efikasan trening cijelog tijela. Ima moderan i velik digitalni display koji prikazuje sljedeće funkcije: potrošnja kalorija, vrijeme vježbanja, brzina, prijeđena udaljenost, scan funkcija, mjerenje pulsa (na rukohvatima putem dlanova).

S osam stupnjeva opterećenja i zamašnjakom od pet kilograma, RING orbitrek RX 815 zasigurno će vam pomoći u ispunjenju fitness ciljeva i sagorjevanju kalorija.
Jako je bitno imati na umu da bi orbitrek ili eliptični trenažer bio funkcionalan, mora biti jak i masivan. To je vrlo bitno, jer mehanizam trpi kompletnu težinu vježbača. Kako bi se izbjegli česti kvarovi i popravci, cijela konstrukcija mora biti kvalitetno napravljena do zadnjeg detalja i samo od najboljih materijala, a upravo je to ono čime se RING ponosi.

Specifikacije:
• Izuzetno masivan u svom rangu
• Izuzetna potrošnja kalorija
• Moderan digitalni display prikazuje: potrošnja kalorija, vrijeme vježbanja, brzina, prijeđena udaljenost, scan funkcija, mjerenje pulsa (na rukohvatima putem dlanova)
• 8 stupnjeva opterećenja - magnetni prijenos i masivan mjenjač za opterećenje
• Moderan dizajn, boja: metala-mat crna, boja kutije-shiny siva I grey sa srebrnim-crnim detaljima
• Ojačane gazne površine
• Dimenzije montirane sprave: 125 x 69 x162cm
• Maksimalna nosivost: 100 kg
• Težina sprave: 33 kg
• Težina zamašnjaka: 5 kg

Jamstvo: 12 mjeseci

O BRANDU:

RING fitness oprema je zasigurno oprema s najboljim omjerom cijene i kvalitete u regiji. Na tržištu je već preko 20 godina i prodaje se u preko 300 sportskih trgovina u više od deset zemalja. Od sada je u Hrvatskoj online dostupan EKSKLUZIVNO na Ekupi.

Na dizajnu fitness sprava i opreme surađuju diplomirani tehnolozi i sportaši u isto vrijeme. Rezultat toga je da RING fitness sprave, rekvizite i opremu koriste kako rekreativci, tako i vrhunski sportaši.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh