Ovaj oglas je istekao!

Orbitrek

Lokacija  Sloboština, Novi Zagreb - Istok, Grad Zagreb

Telefon  099/244-4445

Oglas pregledan: 188 puta
Šifra oglasa: 5236820

Cijena:
398 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Fitness sprave

Opširnije o oglasu

Orbitrek korišten svega 10tak puta, potpuno nov i ispravan, u savršenom stanju.
Mogućnost isprobavanja i procjene.
Kupljen preko Fitness.hr
Cijena nije fiksna.

Orbitrek Insportline Cruzz je moderan orbitrek s mnoštvom korisnih značajki i naprednih funkcija. Model Cruzz nudi regulaciju otpora u 16 različitih stupnjeva, 7 kg zamašnjak, veoma tihi rad i 24 programa za vježbanje.

Sofisticirano upravljačko računalo s LCD zaslonom jednostavno je za uporabu i lako razumljivo, što vam omogućuje jednostavno podešavanje podataka i programa. Računalo tijekom vježbanja prikazuje sve potrebne podatke kao što su vrijeme, brzina, prijeđena udaljenost (km), potrošnja kalorija i mjerenje pulsa. Putem modernog računala se veoma lako odabire program vježbanja ili podešava otpor i povećava ili smanjuje intenzitet vježbanja.

Možete birati između 24 programa vježbanja, Manual-nog programa, HRC programa i Watt programa. Watt program samostalno povećava ili smanjuje otpor tako da korisnik doseže definiranu učinkovitost (npr., povećava otpor pri smanjenju brzine pedaliranja). HRC program može automatski povećati ili smanjiti otpor kako bi održao otkucaje srca u optimalnoj zoni otkucaja srca, što čini trening još učinkovitijim i efikasnijim za korisnika. U ručice su ugrađeni monitori otkucaja srca koji vam omogućuju praćenje brzine otkucaja srca tijekom vježbanja.

Na ovom orbitreku možete izmjeriti vaš Body Fat odnosno vaše tjelesne masnoće i koristiti recovery program (test kondicije).

Zahvaljujući stabilnom okviru s maksimalnom nosivošću od 120 kg, mnogim programima koje možete birati, visokom preciznošću i modernim dizajnom, Orbitrek Insportline Cruzz je izvrstan izbor za redovitu kućnu upotrebu. Ukoliko želite pomicati orbitrek u prostoru, možete to lako učiniti pomoću kotačića koji se nalaze na prednjem dijelu orbitreka.