BODY SCULPTURE multifunkcionalna postaja BMG-4202E

Ekupi D.o.o. (Prikaži sve oglase)
Oglas je aktivan od 03.07.2020.
Oglas pregledan: 333 puta
Šifra oglasa: 4176911

cijena: 2.099 kn
Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Multifunkcionalna sprava Body Sculpture BMG-4202E namijenjena je za kućnu upotrebu – jedna sprava koja ne zauzima puno prostora, a na kojoj je moguće izvoditi 13 različitih vježbi. Na taj način na jednoj spravi možete jačati i oblikovati muskulaturu cijelog tijela.

Robusni i kompaktni dizajn sprave efektne srebrne boje sa crnim komponentama, naslon, sjedalo prekriveni neklizajućom površinom i prilagodljive ručke osiguravaju stabilnost i komfor tijekom vježbanja.

Vježbe koje je moguće izvoditi na multifunkcionalnoj spravi Body Sculpture BMG-4202E: veslanje, podizanje koljena, biceps curls, preacher curls, preacher curls s obrnutim hvatom, wrist curls, leg curls, podizanje nogu, trbušnjaci, straight arm pullover, lat mašina, butterfly (pec-dec flyes), vertikalni bench press, back kick i side kick.

SPECIFIKACIJE:
Dimenzije proizvoda: 148 x 105 x 212 cm
Blok utega: 66kg
Težina: 97 kg
Namjena: Fitness
Tip proizvoda: Postaja za vježbanje

O brandu: Body Sculpture je osnovan 1965. godine u Velikoj Britaniji. Tvrtka proizvodi širok raspon fitness sprava i opreme – od sobnih bicikala i multifunkcionalnih sprava do utega i podložaka za vježbanje. Inovacija je u srcu razvoja branda, sa ciljem pružanja vrhunskih proizvoda i usluga ljudima diljem svijeta.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh