Roland HD1 novi

igormihalic426255 (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Zagrebačka

Telefon  091/587-5902

Oglas je aktivan od 13.08.2019.
Oglas otvoren: 48 puta
Šifra oglasa: 4056878

cijena: 4.000 kn
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Rabljeno
Moguća zamjena: Da

Opširnije o oglasu

Prodajem nov električni bubanj ROLAND HD1 kompletan sačuvan odsvirao samo dvoje svatove i to je sve, za snare stavljen pro drum pad 10" sa kožom tako da je puno lakše i bolje za sviranje palica se odbija kao kod akustičnog bubnja, elektronac ima složene setove tako da samo uštekati u mixer i rockati. Savršen za male prostore za prijevoz u autu, za vježbanje u kući ili još bolje stanu na slušalice itd.

MOŽE ZAMJENA za akustične bubnjeve komplet sa stalcima činelama ili za drvo elemente sa snareom 5-6-7 elemenata sve može, naravno ovisi koji bubanj se ponudi može i jeftiniji i iste vrijednosti a i skuplji uz neku moju nadoplatu ili mogu dat još nešto pod račun sve po dogovoru, zatim me zanima dobra bas gitara s 4 žice prednost lakland musicman fender ili bas box + glava komplet, razglas za band bas binovi prednost aktivni ali nije uvjet, sateliti zvučne kutije, power mixer, slave pojačala i još pod račun mogu 2 moving heada, 2 led reflektora te dim i bubble mašina i to bi bilo to.

šaljem poštom HP drugi dan je kod vas, upite i ponude slobodno šaljite na mail odgovaram odmah ili me nazovite, na sms poruke ne odgovaram.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh