Šareni akvarijski puž Jabučar - vrlo rijetki

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  098/668-833

Oglas je aktivan od 03.02.2020.
Oglas pregledan: 596 puta
Šifra oglasa: 2592927

cijena: 10 kn

Opširnije o oglasu

Puževi Jabučari su zbog svoje veličine (mogu narasti do veličine manje jabuke te su tako i dobili ime) i boje (najčešće upadljivo žuta, a u jako rijetkim slučajevima su šareni) vrlo atraktivni stanari svakog slatkovodnog akvarija, kako hladnovodnog, tako i toplovodnog, jer su vrlo prilagodljivi raznim akvarijskim uvjetima.
Pored atraktivnosti vrlo su rado viđeni u svakom akvariju zbog toga što su korisni algojedi i čistači koji ne jedu akvarijske biljke. Puževi Jabučari izvrsno čiste alge sa stakla, ali podjednako dobro čistit će ih i sa biljaka, podloge i panjeva. Hrane se također ostacima hrane i strvinama, a za razliku od većine ostalih puževa nisu dvospolci, pa zbog te činjenice i njihove natprosječne veličine (svaki Jabučar je lako uočljiv) nema straha od njihovog nekontroliranog razmnožavanja.
Dakle, Jabučari su vrlo korisni, atraktivni i jednostavni za držanje u svakom slatkovodnom akvariju, pa ako imate akvarij bez Jabučara, brzo ih nabavite.
Na fotografijama su puževi Jabučari iz mog akvarija, a prodaju se njihovi potomci.
Prodajem vrlo rijetke šarene puževe Jabučare po 15 kn
Moguća je i zamjena za slatkovodne ribice ili kozice.
Pogledajte i moje ostale oglase, pa ćete možda pronaći akvarijski pribor, akvarijske biljke ili akvarijske životinje koje Vas zanimaju.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh