Ovaj oglas je istekao!

Kuhinjska zdjela – ljestvica do 5 kg s LCD-om

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 336 puta
Šifra oglasa: 5033036

Cijena:
17,25 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Ostalo
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Kuhinjska zdjela – ljestvica do 5 kg s LCD-om
Volite li peći i kuhati? Jeste li na dijeti i trebate vagati obroke? Kuhinjska vaga promijenit će vam život! To će ubrzati mjerenje sastojaka i omogućiti vam da pažljivo slijedite recept. To će vam pomoći da slijedite strogu dijetu i održavate vitku građu. Ugrađeni spremnik je prikladno i praktično rješenje. Dovoljno je posegnuti u ormar, uzeti vagu i sipati brašno u zdjelu. Više ne morate tražiti dodatne spremnike, a zatim ih oprati. Veliki volumen spremnika osigurava ugodno vaganje sastojaka. Važno je da su vage s zdjelom izrađene od materijala bez bisfenola. Siguran je u kontaktu s hranom. Uz pomoć 5 kg kuhinjske vage možete pripremiti zdrave obroke za cijelu obitelj.

Kuhinjska vaga s točnošću od 0,1 g osigurava točno mjerenje. Slijedite recept brzo i učinkovito! S preciznim kuhinjskim vagama također možete brzo promijeniti jedinice težine! Samo pritisnite gumb i odaberite jedinicu težine navedenu u receptu. Više ne morate brinuti o pretvaranju grama u unce ili šalice! Koristite Bass Polska ljestvicu kao dijetalnu ljestvicu kako biste na jednostavan način ispunili preporuke svog liječnika!

Kuhinjska vaga omogućuje postupno dodavanje sastojaka u zdjelu od strane lyae. Ulijte brašno u zdjelu, nanesite tare funkciju i dodajte još jedan sastojak. Na taj način koristite samo jedan spremnik umjesto nekoliko spremnika za odvojene sastojke. Ne brinite da se ne uklapaju! U zdjeli od 5 kg svi sastojci će biti!

U dizajniranju malih kućanskih aparata za Kitchen Bass Polska poseban naglasak stavljamo na praktična rješenja. Bas Polska elektronička kuhinjska vaga ima praktičnu dodirnu ploču. Veliki zaslon olakšava čitanje težine. Indikator preopterećenja / pražnjenja baterije obavijestit će vas kada bateriju treba zamijeniti. Baterija će trajati dugo zahvaljujući automatskom isključivanju vage nakon dvije minute nakon posljednje uporabe. Noge koje ne kližu spriječit će klizanje vage na kuhinjskom pultu tijekom mjerenja sastojaka.

Nosivost: 5 kg / 11 lb
Točnost: 1 g / 0,1 oz
Kapacitet spremnika: 700 ml
Napajanje: CR 2032, baterija od 2 V
Taring funkcija: DA
Pokazatelj preopterećenja/potrošnje energije: DA