Ovaj oglas je istekao!

Zidna vješalica za kotače od 28 cm do 20 kg

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 460 puta
Šifra oglasa: 5034222

Cijena:
13,27 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Ostali dijelovi za bicikle

Opširnije o oglasu

Zidna vješalica za kotače od 28 cm do 20 kg
Ovaj set od dva sklopiva zidna nosača za bicikle idealno je rješenje za spremanje bicikala u prostorijama s ograničenim prostorom. Možete staviti jedan kotač u svaki držač kako biste uštedjeli prostor i uvijek bili spremni pri ruci. Površina poda ostaje slobodna, tako da je zidni nosač idealan za garaže, hodnike i podrume.

Držač kotača posebno je kompaktan i prostorno ekonomičan, jer se može sklopiti kada se ne koristi i po potrebi se ponovno odvojiti. Tada možete sigurno objesiti kotač na okvir u zakrivljenim kukama za pričvršćivanje. Univerzalni nosač pogodan je za najčešće veličine okvira i muške bicikle, kao što su brdski bicikli, trkaći bicikli, putni bicikli ili e-bicikli. Zahvaljujući izdržljivom materijalu i robusnoj konstrukciji, svaka kuka je napunjena s do 20 kg Zidna montaža je brza i jednostavna zahvaljujući prethodno izbušenim rupama u ojačanoj montažnoj ploči i isporučenom montažnom materijalu.

Zahvaljujući učinkovitom dizajnu, sklopivi držači zidova za bicikle 2 pogodni su samo za spremanje bicikala u podrumima, garažama ili vrtnim šupama, ali se mogu koristiti i kao moderan i elegantan držač za prezentaciju u biciklističkim trgovinama i trgovinama.

DIMENZIJE: Objašnjeno: 400 x 280 x 200 mm
NOSIVOST: po nosaču: 20 kg