Ovaj oglas je istekao!

LED kapica za ventile kotača ili motora

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 480 puta
Šifra oglasa: 5036325

Cijena:
5,31 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

LED kapica za ventile kotača ili motora
Ovi ventili za gume u potpunosti su izrađeni od najsuvremenijeg metalnog materijala s vodećom tehnologijom proizvodnje. bez ikakvih otrovnih kemikalija, bez lošeg mirisa. 100% siguran za upotrebu! Kvalitetna gradnja, izgrađena da traje, tako da se nećete brinuti o kvaliteti ni nakon duge uporabe.

Automatsko svjetlo i bez prekidača, automatsko uključivanje i isključivanje, za uštedu energije. LED svjetla svijetlit će kada se vozilo kreće, a ugrađeni senzori automatski će zaustaviti svjetla kada se vozilo zaustavi. Povećajte uštedu energije. Poboljšava sigurnost povećanjem vidljivosti noću i u lošim vremenskim uvjetima.

Univerzalna ugradnja i jednostavna ugradnja, bez posebnih žica, mogu se lako instalirati i ukloniti, samo se zaštitna svjetla ventila gume pričvršćuju na stabljiku ventila vašeg bicikla u roku od nekoliko sekundi. Jednostavno ga pričvrstite na bicikl bicikla, motocikla ili automobila. Alati nisu potrebni. Prije uporabe uklonite bijeli izolacijski film u bateriji.

Naše svjetlosne vrijednosti guma za bicikle bile su vodootporne. Ne morate brinuti hoće li se svjetla za bicikle oštetiti tijekom vožnje u kišnim danima, pogodna za sve vremenske uvjete, ali nemojte ih predugo stavljati u vodu.

Ova LED svjetla za bicikle odgovaraju većini bicikala, motocikala i automobila. Svjetla stvaraju spektar boja. Kompaktna veličina omogućuje brzo i jednostavno skladištenje. To je savršen poklon za djecu, dječake, djevojčice i odrasle. Koristite ga na biciklističkim / motociklističkim / automobilskim paradama, društvenim vožnjama i još mnogo toga.

Istaknite se na biciklu, motociklu ili automobilu noću.

Dostupno samo u plavoj boji, pakiranje 1 komada

BATERIJE ISPORUČENE S

NOVI MODEL – DUŽI OD ORIGINALA!

1. Svjetla poklopca ventila guma pričvršćena su na stabljiku ventila vašeg/automobilskog kotača u roku od nekoliko sekundi. Univerzalna instalacija i jednostavna instalacija, bez posebnih žica, mogu se lako instalirati i ukloniti.

2. Ova LED svjetla za bicikle odgovaraju većini bicikala, motocikala i automobila.

3. LED svjetla moraju biti upaljena kada se vozilo kreće i moraju se isključiti kada se vozilo zaustavi.

4. Poboljšava sigurnost povećanjem vidljivosti noću i u lošim vremenskim uvjetima.

5. Jednostavan za ugradnju i uklanjanje.

6. Prije uporabe uklonite bijeli izolacijski film u bateriji.

7. Jednostavan za upotrebu, dugotrajan i osigurava vašu sigurnost.

Tip: poklopac ventila guma

Materijal: metal

Boja: kao što je prikazano

Količina: 1 komad