Ovaj oglas je istekao!

Braun 300s series 3 brijač - ISPORUKA ODMAH

Mobilna i web trgovina TIA d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  095/911-2912

Oglas pregledan: 36 puta
Šifra oglasa: 2332696

Cijena:
39,68 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Braunova serija 3- 300s Razor Black
Serija 3- 300s crni britva
Braunov električni aparat za brijanje s mogućnošću punjenja serija 3 je tvrda na bradi i nježna na koži. 3 elementa osjetljiv na osjetljivost na pritisak savršeno se prilagođavaju bilo kojoj konturi lica i intuitivno briju ravne linije. Braun Series 3 britva obilježena je dugom trajnošću.
3-fazni sustav rezanjaDvostruka brijala i integrirani srednji trimer briju sve zeleniji. U kombinaciji, obojica su dlačicama probili dugačku i kratku kosu - čak i teške 3-dnevne brade.
2xSenoFoilPruža još glatko, temeljitije brijanje i nježnu osjetljivost kože.
znači trimerLakše rezati još duže i problematične dlake.
100% vodonepropusnoSerija Braun 3 ovjerena je IPX7 i može se lako uranjati u dubinu od 5 stopa u vodi. To znači da ga možete jednostavno isprati pod tekućom vodom da biste je očistili.
2 snažne NiMH baterije koje se mogu punitiBraun serije 3 ProSkin britve su ponovno punjivi.
Vrijeme rada / punjenja1 sat potpuno napunjena baterija trajat će 20 minuta bežičnog brijanja. Brzo punjenje (5 minuta) dovoljno je za brijanje.
Automatska prilagodba postojećem mrežnom naponuElektrični adapter s 100V do 240V omogućuje vam korištenje Braunovog britva kada putujete po cijelom svijetu
Tehničke specifikacijeVrijeme punjenja baterije cca. 20 min.Vrijeme punjenja baterije cca. 1 sat.Brzo punjenje za brijanje: 5 min.Glava za brijanje SensoFoilznači trimerLED zaslonBrijanje s kabelom napajanja / bežičnim putemBoja: crnadostavaBraunova serija 3- 300s Razor Blackzaštitna kapakabel punjenja