Ovaj oglas je istekao!

Ženska osoba - iskrenu osobu za prijateljstvo

Lokacija  Splitsko-dalmatinska

Telefon  097/655-1085

Oglas pregledan: 4336 puta
Šifra oglasa: 4594380

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Voljela bih upoznati nekog sličnog sebi, tko se osjeća kao da ne pripada u ovaj današnji svijet. Nekog za iskreno prijateljstvo (žene i muškarci dobrodošli ako traže isto), smisleno dopisivanje, razgovor, druženje. Osobu čistih i iskrenih namjera, koja ne poznaje i ne tolerira laži nikakve vrste, i ne pretvara se da je nešto što nije. Koja zna strpljivo saslušati i razumjeti drugu osobu, bez potrebe da ju se zabavlja tokom razgovora. Čvrstog karaktera, koja drži do svoje riječi i svojih principa. Suosjećajnu, emotivnu, pouzdanu, dubljih razmišljanja, skromnu, pristojnu, koja još uvijek cijeni prave vrijednosti u životu i nije zaluđena površnim stvarima. Nekog da mi vrati vjeru u ljude u ovo doba u kojem se cijeni sve suprotno.
Dobrodošli su ljudi koji žive mirnijim i povučenijim životima, bez profila na svim mogućim društvenim mrežama, chatovima i dating stranicama, i opsjednutosti modernim načinima životima.

Ja - ženska osoba (uistinu), uskoro 41 god. Prvi kontakt poruka na whatsapp ili viber, ako ste u mogućnosti naravno.

Lažljivci, licemjeri, hvalisavci, oni koji bi ubijali dosadu u vrijeme korone i inače, prostaci, muškarci koji se predstavljaju kao žene, bezosjećajni, djetinjasti, egomanijaci, nedosljedni, oni koji lažu o posjedovanju nekoliko brojeva i mobitela, javljači na sve postojeće oglase (u tolikoj mjeri da često ne znate ni kojoj ženi se javljate, a većini vam je ovo prvi oglas na koji ste se javili jer vas je baš moj privukao), oni koji su navikli plaćati žene, oženjeni, primitivni, napadni, seksualno isfrustrirani, oni koji pod svaku cijenu traže suprugu, bilo iskreno, bilo zbog papira, i slični nebrojeni karakteri - znam da vas ovo neće spriječiti, ali barem pokušajte zaobići ovu objavu. Zahvaljujem :)

Povratak na vrh