Ovaj oglas je istekao!

Sakupljači glodavaca i životinja Automobil 12V

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 318 puta
Šifra oglasa: 5036759

Cijena:
37 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Proizvođač: Ostalo
Vrsta opreme: Sigurnost
Stanje: odlično
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Sakupljači glodavaca i životinja Automobil 12V
Glodavci i životinjski reaster. Proizvod ima jake i stabilne performanse. Nakon pokretanja automobila, reaster glodavaca je u stanju pripravnosti kada se automobil automatski uključi u način rada nakon 120 sekundi zbog inteligentnog otkrivanja funkcije isključivanja vozila. Zeleno svjetlo će bljesnuti i uređaj će emitirati ultrazvuk kako bi uplašio glodavce.

1. Na prednjoj strani ploče nalaze se tri LED svjetla, s obje strane s jakim LED svjetlom, u sredini svjetla indikatora rada (dva do boje): crveno svjetlo treperi kada se proizvod zaustavi i zeleno svjetlo se zaustavi kada se proizvod zaustavi. djeluje;
2. Kada je prekidač za napajanje uključen, indikator rada (crveno svjetlo) treperi, ultrazvučni val ne radi i način čekanja je 3 mA.
Otprilike 120 sekundi nakon što automobil prestane raditi, proizvod počinje ultrazvučnim djelovanjem: funkcionalno svjetlo indikatora treperi od crvenog do zelenog svjetla i uređaj emitira ultrazvučni val (slanje automatske promjene ultrazvučne frekvencije: 20-60 kHz). Proizvod prestaje raditi kada se automobil pokrene (crvena LED treperi).

Ultrazvučni način rada ima dva načina rada:

O: Način odvraćanja štakora
B: Snažan način za zastrašivanje glodavaca
Način zastrašivanja štakora je automatska spora promjena ultrazvučne frekvencije: automatski od 20kHz do 60kHz i od 60kHz do 20kHz; automatska promjena ciklusa. Ukupno vrijeme rada je otprilike 120 sekundi. Radna struja je 20-30 mA.
Način odbijanja glodavaca: ultrazvučna frekvencija proizvoda brzo se mijenja od 14-60 kHz do 60-14 kHz, a žarulja treperi kako bi pojačala brzi odbojni učinak. Ukupno vrijeme rada u načinu odbijanja glodavaca je 130 sekundi. Radna struja je 30-50 mA.

Komplet ima kabel za napajanje spojen na stezaljke baterije. Osim toga, 4 stezaljke za pričvršćivanje uređaja.

RADNI NAPON 12V DC, SNAGA STEZALJKE BATERIJE
Radni tok U stanju pripravnosti: 3 mA
Način zastrašivanja štakora: 20-30 mA
Snažno odbijanje glodavaca: 30-50 mA
Ultrazvučna frekvencija 14 – 60 kHz
Tijekom vožnje automobila Proizvod prestaje raditi, crveno svjetlo treperi
Stope 84 x 83 x 27 mm