Ovaj oglas je istekao!

GPS TK102B Uređaj za Pračenje Tracker, Lokator, Buba - novi prodajem

Lokacija  Krapinsko-zagorska

Telefon  099/740-6720

Oglas pregledan: 100 puta
Šifra oglasa: 4468312

Cijena:
29 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Proizvođač: Ostalo
Vrsta opreme: Sigurnost
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Prodajem novi GPS Tracker TK102/B uređaj za lociranje vozila, ljudi, djece, pasa i dr., za 215 kuna.
Radi se o novom modelu koji šalje poruku u obliku GOOGLE MAP linka za smart phone. Moguće je postavit uređaj da nazove određeni broj ako se vozilo pokrene. Isto tako je moguće i slušanje što se desava u blizini uređaja jer ima mikrofon. Kad uređaj izgubi GPS signal tada šalje lokaciju GSM signala.

Uređaj je neograničenog dometa za pračenje auta, bicikla, psa i drugih vama dragih stvari ili osoba. Greška mjerenja je 1-10 metara. Neusporedivo bolji od svih sličnih i jeftinijih GPS lokatora

Uređaj radi na principu mobitela, tako da se u uređaj stavi SIM kartica bilo kojeg operatera i nazvati na taj broj ili poslati poruku. Uređaj će automatski odgovoriti sa SMS porukom u kojoj će poslati GPS kordinate svoje lokacije. Jako je jednostavno korištenje.
* Slanjem SMS poruke sa svog mobitela, odmah uz lokaciju uređaja doznajete i brzinu i smijer kretanja, nadmorsku visinu, itd.
* Ima mogućnost da vam sam javlja poziciju u dređenom vremenskom intervalu.
* Alarm na pomak ili izlazak iz zadane zone ( u slučaju krađe ili neovlaštenog korištenja)
* Alarm na prekoračenje brzine ( idealno za kontrolu djece-mladih vozača)
* Alarm na vibraciju

Radi na sve SIM kartice svih operatera, radi i u inozemstvu.
SIM kartica može biti i prepaid na bonove, nije potrebna pretplata.

Osim putem SMS poruke, uređaj vam može slati poziciju i putem web servera. Logiranjem u svoj account možete vidjeti gdje se vozilo kretalo u prošlosti i gdje se sada nalazi. Mogućnost vremenski neograničenog praćenja i filtriranja podataka prema vašim interesima.

Sve funkcije su potpuno besplatne bez vremenskog ograničenja. Nema nikakvih pretplata ni skrivenih troškova. Nema potpisivanja nikakvih ugovora. Radi sa bilokojom SIM karticom, na bonove ili postpaid.

Vrijeme rada: 3 - 5 days (oko 10 dana standby).
Težina uređaja: 99g.
Ugrađena 3.7V 800mAh li-ion punjiva baterija.
_
GPS lokator šaljem poštom, cijena poštarine za preporučenu pošiljku je 19 kuna (najsigurnije - plača se po preuzimanju paketa od poštara ili na pošti), KONTAKT MOŽE I PREKO SMS ILI E-MAIL-a.