Auto kamera Garmin dash cam 35

kristijanmalnar (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Donja Drenova, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  091/150-3095

Oglas je aktivan od 27.07.2020.
Oglas pregledan: 96 puta
Šifra oglasa: 4376892

cijena: 900 kn
Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Stanje 10/10
Isprobano a ne treba mi
Pouzdan uređaj za HD snimanje s GPS-om i praktičnim upozorenjima za vozačeSamostalni uređaj za HD snimanje s GPS-om3 s lako čitljivim 3,0-inčnim LCD zaslonomPraktične funkcije pomoći u vožnji uključuju upozorenje na frontalni sudar1 upozorenja na kamere za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo²Kamera je opremljena GPS-om pa se na snimkama bilježe lokacija, smjer, brzina, datum i vrijeme kako biste znali gdje su se točno i kada dogodile nesreće ili incidentiFunkcija prepoznavanja nezgoda (G-senzor) automatski sprema snimke sudara i nezgoda.Ugrađeni mikrofon snima zvukove iz unutrašnjosti vozilaOdlično vidno polje i visoka kvaliteta videozapisa, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja

Snimanje u visokoj rezoluciji

Dash Cam 35 jednostavan je uređaj za snimanje u visokoj rezoluciji3 s 3,0-inčnim LCD zaslonom. Širokokutni objektiv snima cijelu cestu, a GPS osigurava detaljne podatke o vremenu i mjestu kako biste točno znali gdje i kada se nešto dogodilo. Oslonite se na svoju kameru Dash Cam 35 za snimanje izvrsnih detaljnih videozapisa u uvjetima i dobrog i slabog osvjetljenja. Montirajte kameru na vjetrobransko staklo i snimajte tijekom vožnje u 1080p ili 720p rezoluciji. Dash Cam snima u neprekidnoj petlji na isporučenu zamjenjivu microSD™ karticu. Ako želite više memorijskog prostora, dodajte veću microSD karticu (mogućnost proširenja do 64 GB na karticama klase 10 koje se prodaju odvojeno). Snimke možete reproducirati na LCD zaslonu ili ih kasnije pregledavati na svom računalu.

Svjedok koji nikada ne trepće

Ne morate brinuti o pokretanju i zaustavljanju snimanja. Ako je Dash Cam 35 priključena na u izvor napajanja pod naponom, snimat će.

Na svim su snimkama zabilježeni vrijeme i lokacija pa uvijek možete točno znati gdje su se i kada pojedini događaji odvijali. Ako snimke pregledavate na računalu, vidjet ćete geografsku širinu i dužinu, datum, vrijeme, brzinu i smjer kretanja.

Dash Cam je opremljena funkcijom automatskog prepoznavanja nezgode (G-senzor) pa će slučaju nezgode kamera spremiti trenutnu, posljednju i sljedeću snimku i tako sačuvati potpuni zapis događaja.

Ako želite snimke štete na vozilu ili imovini izbliza, Dash Cam 35 možete izvaditi iz vozila i snimiti fotografije.

Funkcije pomoći u vožnji

Dash Cam 35 opremljena je praktičnim funkcijama pomoći u vožnji koje pomažu osigurati sigurnu vožnju. Funkcija upozorenja na frontalni sudar1 upozorava vas ako vozite preblizu vozilu koje se nalazi ispred vas. Upozorenja na kamere za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo2 upozoravaju vas na kamere za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo koje se nalaze u blizini.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh