Ovaj oglas je istekao!

12V 1DIN auto radio 4x50W MP3 USB SD MMC RDC

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 438 puta
Šifra oglasa: 5018910

Cijena:
46,45 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Uživajte u digitalnoj kvaliteti glazbe koju puštate. Zaboravite glomazne CD-ove. Radio je opremljen USB i SD ulazom koji omogućuje reprodukciju glazbe s prijenosnih uređaja. AUX ulaz na ploči omogućuje spajanje uređaja s izlazom za slušalice na radio. Radio ima funkciju automatskog pretraživanja i memoriranja postaja pa pronalaženje omiljene postaje više neće biti problem. Karakterizira ga i velika snaga od 4 x 50W te uklonjiva ploča.
Uz funkciju automatskog ugađanja, uređaj traži sve trenutno dostupne radio postaje. Možete spremiti svoje favorite i dodijeliti ih određenim gumbima na prednjoj ploči. Od sada je dovoljan jedan gumb za odabir određene frekvencije bez traženja - odabir određene postaje više neće biti problem.
Osim očigledne funkcije slušanja FM radija, uređaj također ima ugrađene USB i SD ulaze, koji vam omogućuju reprodukciju glazbe s prijenosnih uređaja, poput USB memorijskog ključa ili SD kartice na koju možete pohraniti svoju omiljenu Pjesme. Osim toga, na prednjoj ploči nalazi se i AUX ulaz zahvaljujući kojem uređaj s izlazom za slušalice možemo spojiti na radio.
Radio je dizajniran na način da je korištenje jednostavno i intuitivno unatoč brojnim opcijama. Pritom se pobrinulo za moderan dizajn zahvaljujući kojem bi se radio trebao savršeno uklopiti u unutrašnjost svakog automobila. Svijetao i čitljiv zaslon osigurava nesmetano čitanje informacija s radija.
– SD / MMC / USB funkcije reprodukcije
– Sustav ugađanja: FM
– Pohranjivanje pronađenih postaja, možete pohraniti 18 postaja
– RDS funkcija
– Dodatni USB ulaz
– Nazivni napon: 12V
– Prikaz vremena
– Veliki LCD ekran
– Visoka korisna izlazna snaga: 4 x 50 W
– Omjer signal/šum: 76 Db (A)
– Frekvencija: 20HZ – 20KHZ
– Frekvencijski raspon prijema: 87,5 MHZ ~ 108 MHz
– Antena: priključak za antenu
– Osjetljivost na buku: 16 dB
– Omjer signal/šum: 60 dB
– Stereo: 26 dB
– Dodatne značajke: uklonjiva ploča