Ovaj oglas je istekao!

Grijalica sa termostatom za akvarij 100W

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 472 puta
Šifra oglasa: 5082503

Cijena:
19,11 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Svaki ljubitelj akvarija dobro zna da je stvaranje i održavanje optimalnih uvjeta za životinje i biljke u akvariju izuzetno važno. Temperatura u akvariju treba biti između 20-30 °C. Nekontrolirani porast i pad temperature u akvariju može imati katastrofalne posljedice. Grijač za akvarij s termostatom omogućuje postizanje i održavanje odabrane temperature vode. Termostat u grijaču za akvarij kontrolira temperaturu vode i po potrebi je korigira uključivanjem/isključivanjem grijača. Raspon regulacije temperature u termostatskom grijaču od 100 W je od 17 do 35 °C. Grijač s termostatom s takvim parametrima bit će idealan posebno za veće akvarije.
Postoji vodootporni grijač za akvarij koji je dizajniran za rad potpuno potopljen. Ima praktičnu tipku za kontrolu temperature i kontrolnu lampicu koja pokazuje način rada grijača (uključeno ili isključeno). Termostatski grijač siguran je za životinje u vodi.

Moderan i iznimno estetski dizajn Grijači za akvarij s termostatom i jednostavnim upravljanjem oduševit će svakog ljubitelja akvarija. Uostalom, pouzdan i besprijekoran termostatski grijač jedan je od sastavnih dijelova svakog akvarija. Profesionalni i potpuno uronjivi grijač za akvarij radit će i na domaćim farmama iu akvarističkim trgovinama - ovo je jamstvo sigurne temperature u akvariju dugi niz godina.

LAGANO PODEŠAVANJE TEMPERATURE - grijač ima praktičnu tipku za regulaciju temperature.
KONTROLNA SVJETLO – pokazuje način rada grijača i pokazuje je li uključen ili isključen.
VODOOTPORA – grijač je potpuno potopljiv i siguran za vodene organizme.
MALI - ukupna dužina grijača je samo 23 cm, ne zauzima puno mjesta u akvariju.
SPECIFIKACIJA – snaga: 100W; raspon temperature: od 17 do 35 ° C; napajanje: 220-240V; klasa nepropusnosti IP 68; duljina kabela: 80 cm; dimenzije (duljina / širina): 23 / 3cm; težina 150g.
snaga: 100W
raspon temperature: od 17 do 35 °C
napajanje: 220-240V
Klasa nepropusnosti: IP 68
duljina kabela: 80 cm
dimenzije (duljina / širina): 23 / 3cm
težina: 150g
težina s pakiranjem: 180g