Ovaj oglas je istekao!

Weider Magnesium caps,375mg,120 cps, AKCIJA!!!!!!

Planet Zdravlja Trgovina (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/3095-502

Oglas pregledan: 27 puta
Šifra oglasa: 1614689

Cijena:
13,01 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Weider Magnesium caps, 375mg



Pakiranje:120 cps

Stara cijena: 109,00 kn



NOVA CIJENA: 98,10KN!!!!!



Magnesium Caps – kapsule magnezija iz trostukog izvora. 1 kapsula sadrži 375 mg magnezija što je cjelokupna preporučena dnevna količina. Magnezij potpomaže normalnu funkciju mišića, smanjuje umor i sprečava pretreniranost mišića te poboljšava njihovo opuštanje. Pakiranje od 120 kapsula dostatno je za 3 mjeseca korištenja



Sadrži 71% magnezij oksida i 14% magnezij citrata.



Magnezij se u organizmu najvećim dijelom nalazi u kostima i zubima (daje čvrstoću zubnoj caklini), a oko 30 % u mekim tkivima i tjelesnim tekućinama unutar stanica gdje aktivira enzime metabolizma ugljikohidrata i proteina. Magnezij pomaže održavanje acidobazne ravnoteže u organizmu te je neophodan u neuromuskularnim kontrakcijama, a posebno za dobru funkciju živaca i mišića (naročito srca). Jednako je važna interakcija magnezija sa drugim nutrijentima jer pomaže apsorpciju i metabolizam kalcija, fosfora, natrija i kalija, te iskorištavanje B-kompleksa, C i E vitamina. Nedostatak magnezija povezan je sa koronarnim, srčanim oboljenjima (aritmija) a moguće je da se pojačanim taloženjem kalcija može pojaviti stvaranje ugrušaka u srcu i mozgu kao i pojačano taloženje u bubrezima, krvnim žilama i srcu.

Simptomi deficita su tikovi, grčevi, napetost i bolnost mišića, glavobolje, stezanje u grudima, konstipacija urinarni spazmi menstrualni grčevi fotofobija, i osjetljivost na glasnu buku što dolazi od tenzije mišića stapediusa u uhu vidno je pogođen centralni nervni sistem - nesanica, anksioznost, hiperaktivnost i nemir sa konstantnom pokretnošću, te predmenstrualna iritabilnost. Kod kardiovaskularnog sistema se javljaju palpitacije, srčane aritmije, visoki krvni tlak. Treba imati u vidu da nije nužno da su svi simptomi prisutni da bi se posumnjalo na deficit magnezija međutim, mnogi od njih se javljaju zajedno. Uzimanje magnezija može pomoći kod navedenih stanja uključujući astmu, prolaps mitralne valvule, PMS, migrene, sindrom kroničnog zamora, sve tipove muskuloskeletarnih poremećaja, epilepsiju i druga psihijatrijska stanja.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Svi proizvodi su orginalno zapakirani, iz trgovine. Svi proizvodi su naš izbor i naša preporuka kao najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda na tržištu. Moguće je osobno preuzimanje na adresi Cernička 30 (križanje Vukovarske i Cerničke u blizini Trešnjevačkog placa). Dostava je moguća pouzećem ili uz prethodnu uplatu na račun po cijeloj Hrvatskoj. Za pakete do 1kg težine cijena dostave iznosi pouzećem iznosi 32.5 kn, a bez pouzeća (prethodnom uplatom na račun) iznosi 26,5 kn. Uz narudžbu više proizvoda moguć je popust i besplatna poštarina (ovisno o iznosu, prema dogovoru).

Kontakt tel: 095 111 111 5