Ovaj oglas je istekao!

Vitamin E - 200IU 100 gel cps - Swanson

Planet Zdravlja Trgovina (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/3095-502

Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 2083357

Cijena:
17 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Vitamin E - 200 100 gel cps - Swanson

Pakiranje: 100 gel kapsula

Cijena: 129,90 kn



Vitamin E - moćni antioksidans

Vitamin E je jedan od najboljih antioksidansa, kojin štiti stanice od djelovanja slobodnih radikala. Sastoji od više sličnih supstanci, odnosno tokoferola, a najvažniji među njima je α-tokoferol koji je i najzastupljeniji te pokazuje naveću biološku aktivnost.

Vitamin E razrjeđuje krv te tako poboljšava cirkulaciju i sprječava stvaranje krvnih ugrušaka. Djeluje preventivno protiv pojave moždanog udara ili infarkta, te štiti od razvoja ateroskleroze. Istraživanja su pokazala kako svakodnevna konzumacija 400 do 800 IU vitamina smanjuje mogućnost dobivanja infarkta i moždanog udara za više od 70 posto!

Kao antioksidans, ovaj vitamin sprječava oksidaciju polinezasićenih masnih kiselina te štiti membranske lipide od oksidacije što sprječava prerano starenje i propadanje stanica. Dobar je za kožu, pomaže smanjenju upale, ublažava menstrualne bolove, migrene, sprječava razvoj mrene te zajedno sa selenom podiže imunitet.

Proizvod Vitamin E-200 posebno se preporučuje osobama starijim od 45 godina kao prevencija te onima koji su u rizičnoj skupini za moždani udar ili infarkt.

Preporučena doza proizvoda Vitamin E- 200 je 1 do 3 kapsule dnevno. . Uz konzumaciju ovog dodatka prehrani, preporučuje se uravnotežena prehrana i zdrav način života.