-
oglasnik.hr / Vijesti / Besplatno oglašavanje na Oglasniku!
Pretraga vijesti:
Pretraži
Besplatno oglašavanje na Oglasniku!
Nekretnine na Oglasniku - potpuno besplatno!
 

Procjenjuje se da u Hrvatskoj postoji više od deset tisuća neprodanih stanova koji još uvijek čekaju svoje kupce ili najmodavce. Mnogo vlasnika nekretnina
odlučilo je pričekati bolje dane, no čini se da im to baš i neće uspjeti, budući da država pokušava napuniti svoju blagajnu. Najavljen je novi zakon o porezu na imovinu kojim država pokušava uvesti red na tržište nekretnina – kako kažu, žele natjerati banke da počnu spuštati cijene i početi prodavati nekretnine kako bi probudili tržište. Ovoga se Zakona boje i građani čije će se nekretnine u kojima ne žive ili koje su naslijedili naći na udaru novog oporezivanja.

Imate li u svojem vlasništvu nekretninu u kojoj ne živite i koju želite prodati ili iznajmiti, sada je pravo vrijeme da to učinite. Koje je najbolje mjesto za oglašavanje nekretnina i kako da vaš oglas vidi veliki broj ljudi - zna Oglasnik!

S obzirom na trenutno stanje na tržištu nekretnina, gdje se već nekoliko godina ništa ne prodaje, važno je odabrati pravo mjesto gdje ćete oglasiti svoju ponudu. Upravo Oglasnik svojim klijentima omogućava istovremeno besplatno oglašavanje na internetu i u novinama.

Želite li već sada potpuno besplatno oglasiti svoju ponudu, kliknite ovdje i iznajmite ili prodajte svoje nekretnine!

Više od 100.000 čitatelja Oglasnika i 430.000 korisnika stranice Oglasnik.hr mjesečno dobri su pokazatelji da će vaši oglasi biti viđeni te da ćete vrlo brzo prodati ili iznajmiti nekretninu. Zato oglasite svoje nekretnine na Oglasniku koji je idealno oglašivačko rješenje jer daje doseg do većeg broja potencijalnih kupaca ili najmoprimaca pomoću internetskog i tiskanog izdanja, a ujedno je u potpunosti besplatan za oglašivača.