-
oglasnik.hr / Vijesti / Nabavite školske knjige!
Pretraga vijesti:
Pretraži
Nabavite školske knjige!
Izbjegnite gužvu i stres - nabavite školske knjige na vrijeme!
 


Kraj školske godine stres su za školarce, ali i za njihove roditelje. Zaključivanje ocjena i uspješan završetak razreda prioriteti su za djecu i roditelje, no vrlo često roditelji imaju i jednu brigu više – nabavu školskih knjiga.

Nabaviti udžbenike nije lako, a nije baš ni jeftino. Ako obitelj ima više školaraca, kupovina knjiga osjeti se itekako na kućnom budžetu. Zato je pametno krenuti na vrijeme i već prije završetka škole oglasiti prodaju starih udžbenika kako bi se knjige mogle vrlo brzo prodati nakon službenog završetka školske godine. Uz prodaju, poželjno je i nabaviti školske udžbenike za sljedeći razred, a želite li uštedjeti, savjetujemo vam da upravo na Oglasniku u zasebnoj rubrici „Školske knjige“ pronađete knjige za svoje školarce ili prodate njihove stare.

U rubrici „Školske knjige“ nude se i traže udžbenici od prvog do četvrtog te petog do osmog razreda osnovne škole, ali i udžbenici za gimnazije i strukovne škole. Nabavite knjige brzo i jednostavno, uštedite novac bez gubitka vremena i živaca, ali i prodajte stare knjige te osigurajte sebi ljetni odmor bez briga o početku školske godine. Također, ponudu i potražnju za školskim udžbenicima možete pronaći i u tiskanom izdanu Oglasnika koji se na kioscima može pronaći svakog ponedjeljka, srijede i petka.

Na internetskoj stranici Oglasnik.hr u zasebnoj rubrici „ Školske knjige“ pronađite ponudu i potražnju školskih knjiga. Više od 480 000 posjetitelja internetske stranice Oglasnik.hr najbolji su pokazatelji kako sve više ljudi pronalazi svakodnevno potrebne stvari i predmete, pa tako i školske knjige.