Ovaj oglas je prodan!

Zagreb, mlada obitelj traži stan za kupnju

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/234-1047, 095/908-1776

Oglas pregledan: 72 puta
Šifra oglasa: 2065867

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Mlada tročlana, a uskoro četveročlana obitelj želi riješiti svoje stambeno pitanje u Zagrebu. Izuzev Zagreba i Samobor dolazi u obzir.
Tražimo trosoban stan u zgradi koji uključuje kuhinju sa blagavaonicom i dnevnim boravkom, kupaonicu i dvije spavaće sobe normalne veličine.
Po mogućnosti gostinjski wc te da je spavaći dio odvojen od ostatka stana.
Ne tražimo novogradnju ali ne želimo niti stare i neodržavane zgrade i tomu slične stanove koje je potrebno adaptirati od A do Ž.
Bilo bi lijepo kada bi zgrada imala lift, a stan puno svjetla (ili mogućnost da se svjetlo dobije adaptacijom) te orijentaciju Sjever-Jug ili Istok-Jug sa balkonom/lođom na kojem istovremeno mogu biti dvije osobe.
Mladi smo pa možemo protegnuti noge te stoga nije bitno da su škola, vrtić, dućan i ostali sadržaji na 2 minute hoda od stana.
Parking ne treba biti osiguran niti je bitno ako je zoniran.

Preferirane lokacije/općine su: Trešnjevka Jug (Knežija, Jarun.), Trešnjevka Sjever (Rudeš), Stenjevec (Špansko, Malešnica), Trnje (Savica, Kruge), Novi Zagreb (Siget, Središće) te već spomenuti Samobor. Ako smo propustili koji super kvart u Zagrebu a tamo prodajete stan za koji mislite da bi nam se svidio slobodno nam se javite ;)

Cijena koju smo spremni platiti ovisi o lokaciji, kvadraturi i gore navedenim uvjetima. Ne tražimo super stan za malo novaca te smo svjesni da svi uvjeti teško mogu biti zadovoljeni i da čekajući na takav stan nećemo riješiti svoje stambeno pitanje :)

Preferiramo kupnju bez posredstva agencije ali nemamo ništa protiv agencija dok god ne plaćamo uslugu koju ne dobivamo :)

Kontakt telefon ili mail
E-mail: [email protected]