Ovaj oglas je istekao!

Stan 134 m2-PENTHAUS - Novi Zagreb, Velika Mlaka IZUZETAN

AZORI PLUS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  , Velika Mlaka, Zagrebačka (Pogledaj na karti)

Telefon  01/6548-041, 098/282-057

Oglas pregledan: 4 puta
Šifra oglasa: 817174

Cijena:
600 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 5
Površina: 134,00 m²
Grijanje: Da
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Kat: 2. kat
Vlasnički list: Da
Građevinska dozvola: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Vrhunski novi peterosoban stan 134 m2 nalazi se u urbanoj vili od samo četiri stana (tri su prodana). Posebna pozornost pri izgradnji posvećena je ekonomičnosti i energetskoj učinkovitosti. Stan je jugozapadne orjentacije te je cijeli dan osunčan i svjetao. Sastoji se od dvije cjeline i to prve i druge etaže.    Prva etaža sastoji se od: hodnika, sanitarnog čvora, izbe, velikog dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, sobe za goste, ostave, lođe.    Druga, zadnja etaža sastoji se od: hodnika sa stepenicama, tri spavaće sobe, terase, kupaonice i garderobe. Stanu pripada i parkirno mjesto u dvorištu objekta.
OPREMA STANA: -Kvalitetna PVC šesterokomorna stolarija, protuprovalna i protupožarna ulazna vrata, vrhunski hrastov parket, hrastova sobna vrata sa širokim opšavnim lajsnama. Grijanje je plinsko dvoetažno centralno s podnim grijanjem u kuhinji i hodniku. Stan ima svoj vodomjer, plinomjer kao i brojilo el. energije. Stubište je od kvalitetnog granita s inox ogradom. Ugrađen je satelitski sustav, internet priključak, kao i video portafon kamera, te su napravljene pripreme za alarmni sustav. Posebnost ovog stana je velika terasa koja je idealno mjesto za odmor i druženje na otvorenom s pogledom na veleposlanstvo SAD-a. Cjelo je okruženje urbanim vilama s puno zelenila, blizina vrtića i škole daje dodatnu vrijednost cjelom objektu kao i predmetnom stanu. malo izvučen od gradske vreve daje potreban mir i sigurnost,ali dovoljno blizu kad se poželite gradske atmosfere. Švicarske je kvalitete s urednim dokumentima.
Napomena: Uplačene rate najma oduzimaju se od ukupne cijene stana ukoliko se najmoprimac odlući na kupnju stana u neko dogledno vrijeme.