Ovaj oglas je istekao!

Midland Subzero slušalice

Pixma centar (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trogir, Splitsko-dalmatinska

Telefon  021/884-166, 091/733-2220

Oglas pregledan: 4 puta
Šifra oglasa: 1507225

Cijena:
25,88 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Slušajte svoje omiljene naslove, javite se na mobitel, u gradu, na snježnoj planini, dok trčite... sve to možete učiniti uz ovaj moderni proizvod za zimu.

CTE Inernational predstavlja Midland Subzero Music, sustav stereo slušalica koje izgledaju kao topli i praktični štitnici za uši.

Midland Subzero Music omogućuje vam da slušate vašu omiljenu glazbu ili odgovorite na vaš mobilni telefon dok putujete, bavite se sportskim aktivnostima ili jednostavno dok ste u šetnji ili provodite vaše slobodno vrijeme u kući ili bilo gdje drugdje.

Midland Subzero Music su Hi-Fi stereo slušalice izrazito kvalitetne produkcije. Unutarnji poklopac slušalica je izrađena od mekane, tople tkanine, dok je vanjski poklopac prošiven tkaninom, koja pruža zaštitu od vjetra i kiše. Midland Subzero Music ima ugrađeni kabel sa tipkom za javljanje / naredbe ("PLAY / PAUSE") za slušanje glazbe. Koristeći standardni 3,5 mm priključak, slušalice možete spojiti i na iPods, MP3, iPhone, te najbolje mobitele dostupne na tržištu.

Midland Subzero Music slušalice su sklopive tako da ih lako možete spremiti u džep jakne ili torbicu.

Ovaj praktični, korisni i trendi pribor slijedi najnovije modne trndove koji su vratili štitnike za uši različitog uzorka od fluorescentnih tonova, jarkih boja ili u kombinaciji krzna i kože.

Dostupne u:
• Crnoj
• Crvenoj
• Bijeloj

Tehničke karakteristike:
Vrsta proizvoda - Stereo slušalice
Dodatne funkcije - Zlatni konektor
Vrsta slušalica - Slušalice (sklopive)
Audio izlaz - Stereo
Vrsta priključka - 1 stereo-slušalice 3,5 mm

Uključeni kabel - 1 ugrađeni kabel sa tipkom za javljanje na pozive i za (“play/pause”) naredbe dok slušate glazbu