Ovaj oglas je istekao!

Termomagnetska potkošulja protiv bolova kralježnice

Lokacija  Donji grad, Donji Grad, Grad Zagreb

Telefon  095/383-8201

Oglas pregledan: 336 puta
Šifra oglasa: 1613434

Cijena:
65,03 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta opreme/pomagala: Ostala medicinska oprema i pomagala

Opširnije o oglasu

Odjevni predmet sa sustavom za toplinsku i magnetnu terapiju. Potkošulja učinkovito sprječava, ublažava i uklanja bolove u leđima, ramenima i vratu te podiže vitalnost i blagotvorno djeluje na zdravlje. Pomaže umanjiti intenzitet i učestalost migrena, grčeva u nogama, bolova uzrokovanih išijasom, utrnuća prstiju na rukama i nogama, nesanice i raznih drugih problema povezanih sa slabijom cirkulacijom.

- Pomaže smanjiti i ukloniti bol u leđima
- Pomaže i poboljšava rad hormona endorfina
- Potiče bolji krvotok i brzu razgradnju tvari u krvi
- Povećava vitalnost te usporava proces starenja
- Pomaže kod smanjenja stresa
- Omogućuje zdrav i mira san
- Pomaže i poboljšava cirkulaciju
- Prevencija boli u kralježnici

Opis proizvoda

Bolest kralježnice je veliki problem suvremenog doba. Kralježnica je osnovni potporni organ čovjeka koji bi trebao biti uspravan. Zdravlje naše kralježnice ovisi o našoj genetici, profesiji, načinu života. Rizični faktori su obično genetska predispozicija te nasljedni faktori kao što su pothlađivanje, debljina i nedostatak mišićnog tonusa, brzi rast i naglo povećanje tjelesne mase, prekomjerna i neuravnotežena ishrana s previše kalorija. Jedan od problema je i sindrom nedostatka magnetskog polja koji je uzrokovan sve slabijim zemljinim geomagnetskim poljem.
Ovaj odjevni predmet s termomagnetskom trakom ima za cilj djelovanje na zdravlje te zadržavanje kralježnice u zdravom stanju.
Proizvod potkošulja je odjevni predmet s termomagnetskom trakom koja objedinjuje termičku i energetsku zaštitu kroz stalno magnetsko polje. potkošulja učinkovito sprječava, ublažava i uklanja bolove u leđima, ramenima i vratu te podiže vitalnost i blagotvorno djeluje na zdravlje. Pomaže umanjiti intenzitet i učestalost migrena, grčeva u nogama, bolova uzrokovanih išijasom, utrnuća prstiju na rukama i nogama, nesanice i raznih drugih problema povezanih sa slabijom cirkulacijom.
Dovoljno je obući odjevni predmet s termomagnetskom trakom i terapija počinje. Namijenjena je svim osobama starijim od 20 godina koje žele preventivno djelovati na svoje zdravlje, te svima koji imaju problema sa bolovima u kralježnici, vratu, leđima, kukovima, sa glavoboljom, lošijom cirkulacijom, slabijom vitalnošću i općim zdravstvenim stanjem.
Odjevni predmet ne stvara nelagodu kod oblačenja i nošenja. Nema štetnih utjecaja te se s lakoćom nosi i 24 sata na dan i ne predstavlja nikakav rizik za zdravlje. Najbolji i najpozitivniji učinak ostvaruje se tokom spavanja.
Potkošulja koristi niskoenergetska magnetska polja za zaštitu i obnavljanje kralježnice te kao djelomičnu zaštitu od elektronskog smoga. Kao što vas magnetsko polje zemlje štiti od negativnih utjecaja zračenja sa sunca i iz svemira, tako i sustav, potkošulja štiti od negativnog utjecaja zračenja električnih uređaja.
Magneti energetski stabiliziraju područja u vratu, prsnom dijelu i slabinskom dijelu i tako smanjuju bol, smanjuju napetost muskulature i poboljšavaju prehranu struktura (mali zglobovi, mišići i živci). Učinci koje čovjek osjeti prilikom početnog korištenja potkošulje su smanjenje napetosti, olakšanje kretnji, znatno smanjenje boli i potpuno uklanjanje boli.
Ovaj atraktivni odjevni predmet koji je uz sve svoje funkcionalnosti moderan i lijepo dizajniran s termomagnetskom trakom izrađen od kvalitetnih prirodnih materijala te dopušta koži da diše. Odjevni predmet je diskretan i osoba se u njemu nesputano i neometano kreće.

Dostupno u svim veličinama.

uz sve svoje učinke na zdravlje i ostale funkcionalnosti ova moderna i lijepo dizajnirana majica s termomagnetskom trakom izrađena je od kvalitetnih prirodnih materijala te dopušta koži da diše. Odjevni predmet je diskretan i osoba se u njemu nesputano i neometano kreće.

Prilikom proizvodnje veliku važnost pridajemo odabiru visokovrijednih sirovina, što potvrđuje Gots certifikat (Global Textile Standard). Usklađeni smo sa standardima kao što su Oeko-Tex® 100 time smo osigurali visoku kvalitetu tekstila.

Preporuka za korištenje

Preporučena vremenska dužina nošenja majice na tjednoj bazi bi iznosila 72 sata odnosno tri dana, po odabiru korisnika, preporuka je spavati u majici.

Proporcionalno sa starošću korisnika vremenska dužina nošenja majice se povećava.

Indikatori pozitivnog učinka

U nekim slučajevima uslijed početnog korištenja majice mogu se javiti reakcije koje se manifestiraju simptomima kroz pojačano znojenje (Hiperhidroza) te lagane trnce ‘mravce’ s trajanjem do 48 sati.

Oni su izvrstan znak da su detektirani problemi te dolazi do naglog poboljšanja cirkulacije.

Nakon 48 sati pokazatelji reakcije se povlače.

Terapiju treba nastaviti sve do nastupa popuštanja boli i očitog poboljšanja.

Kontraindikacije kod upotrebe

– Osobe koje imaju ugrađen srčani stimulator
– Osobe koje pate od akutne tuberkuloze
– Trudnice
– Osobe koje imaju krvarenje u trbušnoj šupljini
– Osobe s takvim stanjem trebaju se prije nošenja posavjetovati s liječnikom.

Upute za uporabu

Sirovinski sastav:

92% pamuk, 8% elastin

Upute za održavanje:

Može se prati u perilici do 40°C, nije ju potrebno glačati, može se glačati sve osim jastučića s magnetima.



Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj!

Stručni suradnik

Prim. dr. sc. Ladislav Krapac specijalist reumatolog sa poliklinike Nado u Zagrebu radio je na razvoju potkošulje
Na razvoju potkošulje radio je tim stručnjaka sa poliklinike Nado u Zagrebu na čelu sa prim. dr. Ladislavom Krapcom, glavnim specijalistom reumatologom.
Iznosimo navod prim. dr. sc. Ladislava Krapca vezano uz potkošulju.
Potkošulja je posebna i jedinstvena jer objedinjuje termičku i energetsku zaštitu kralježnice kroz stalno magnetsko polje koje usmjeruje energetske tokove uz kralježnicu, tako da u njoj ne bude energetskih oluja koje rezultiraju intenzivnom boli. potkošulja pomaže popraviti toplinsko i energetsko stanje u području kralježnice. Potkošulja štiti od pothlađivanja i unosi red u tetivne i energetske strukture koje od glave vode sve do stopala. Magneti energetski stabiliziraju područja u vratu, prsnom dijelu i slabinskom dijelu i tako smanjuju bol. Smanjuju napetost muskulature i poboljšavaju prehranu struktura (mali zglobovi, mišići i živci).
Ovu termo energetsku potkošulju bi preporučio svakome tko je prešao pubertet. Nošenje potkošulje kod mladih ljudi doprinosi tome da se bolje osjećaju i da budu u energetskoj ravnoteži. Svima koji su navršili 60 godina i imaju slabiju cirkulaciju potkošulja pomaže popraviti narušenu cirkulaciju i njima bi preporučio da ju nose stalno.