Ovaj oglas je istekao!

Trnje, cimera za sobu 15 m2

Lokacija  Trnje, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/843-4558, 044/573-585

Oglas pregledan: 84 puta
Šifra oglasa: 2290605

Cijena:
200 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u zgradi
Površina sobe: 15,00 m²
Namještenost: namješteno
Tip gradnje stana: starogradnja
Režije: posebno
Ulica: Trnjanska cesta
Kućni broj: 54
Dostupno od: 19.09.2017.
Kućni ljubimci dozvoljeni: ne

Opširnije o oglasu

Iznajmljujem sobu u stanu u Zagrebu, zgrada se nalazi na prostoru Trnja-stari Zagreb(prvi red zgrada do bandićevih fontana) nasuprot Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Udaljenost 10 min od glavnog željezničkog i autobusnog kolodvora, 20 minuta pješke do Trga bana Jelačića, blizina tramvajske stanice, blizina Filozofskog fakulteta, Fakulteta elektrotehnike i računarstva-FER, Fakulteta strojarstva i brodogradnje-FSB. kvart je miran, nema prevelike buke od prometa.

Stan, pa tako si soba su nanovo adaptirani i namješteni, soba je predviđena danas sutra za kuhinju pa se u njoj nalazi gornji i donji kuhinjski element sa sudoperom i slavinom. Od namještaja ima krevet, radni stol, uredski stolac i ormar, na nju se nastavlja kopletno adaptirana kupaonica. Centralno grijanje na plin, internet, imam i malu garažnu prostoriju gdje se može odložiti bicikl i ostale stvari koje ne stanu u stan.
NAPOMENA!- pošto je to starogradnja i raspored soba je malo čudan(soba u kojoj ja boravim tijekom studiranja odvojena je od sobe koja se iznajmljuje i kupaonice zajedničkim hodnikom koji dijelim sa susjedom) moram prolaziti kroz tu sobu da bi koristio kupaonicu.
Susjed je miran i skoro pa ga ni nema, pa neće biti nikakvih uznemiravanja i smetnji.
Kao osoba nisam dosadan i naporan, nisam problematičan, određeni dio dana boravim na fakultetu, nastojat ću što manje uznemiravati i smetati budućem cimeru prolascima do kupaonice.


cijena nije fiksna i moguća je korekcija, otvoren sam za sve dogovore i pregovore!

U Zagrebu ću biti 23. i 24. rujna pa se tad može doći pogledati, i onda tek kada krene akademska godina 2. listopada pa nadalje!