Ovaj oglas je istekao!

Maksimir, tražim cimericu, zasebna soba, nova zgrada

doroteja-bd (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Maksimir, Grad Zagreb

Telefon  091/783-0660

Oglas pregledan: 590 puta
Šifra oglasa: 566034

Cijena:
191 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u zgradi
Površina sobe: 20,00 m²
Namještenost: namješteno
Tip gradnje stana: novogradnja
Režije: posebno
Dostupno od: 01.03.2023.
Kućni ljubimci dozvoljeni: ne

Opširnije o oglasu

Imamo slobodnu zasebnu sobu u super stanu i tražimo cimericu od danas do barem 1. srpnja 2023.
Soba se iznajmljuje uz uporabu cijelog stana, stanarina 191 euro i komunalije 64 - svaki mjesec iste - ukupno znači 255 eura. Polog u istom iznosu - 255 e.
Stan je u novijoj zgradi, komotan, sastoji se od dnevnog boravka i blagovaonice, kuhinje, kupaonice, zasebnog toaleta, soba i dva balkona.
Sve sobe su lijepe i potpuno namještene. Pune su svjetla i zraka, ugodne za boravak, učenje i odmaranje i spavanje. Ova soba ima i svoj poseban izlaz na balkon s pogledom na Maksimir.
Vlasnica stana ne živi u stanu, nego su u stanu samo studentice.
Cijena stanarine je ista tijekom cijele godine. Grijanje je na toplanu, kuhanje na gradski plin i struju - nema bojlera ni plinskih boca, tople vode ima uvijek, u svako doba dana i noći izravno iz slavine (nema bojlera i čekanja da se zagrije), perilica rublja je nova, internet je flat, wi fi free i uključen u cijenu.
Zakup sobe podrazumijeva komotno korištenje cijelog stana.
Stan je lijepo uređen i iznad prosjeka koji se nudi pod studentskim sobama.
Lokacija stana je izvrsna: iako ti je tramvaj na doslovce nekoliko koraka, vidiš kroz prozore i s balkona maksimirski park, pogled je također i na Medvednicu i Sljeme, a položaj je stana takav da je bez buke i omogućuje mirno učenje i ugodno odmaranje. Ulica i cijelo naselje je velikih otvorenih površina, osvijetljeno pa nema lutanja, traženja i hodanja po mračnim uličicama. Okoliš je miran i s puno zelenila. Znači, Maksimir ti je pred kućom, a do glavnog trga – Trga bana Jelačića imaš nekoliko tramvajskih stanica.
Blizu je i autobusni i željeznički kolodvor.
Zgrada je novija, suvremena, ima dva lifta, parkirališta ima mnogo i besplatna su. Najmanje 10 fakulteta u neposrednoj blizini stana - do Agronomije i Šumarstva, Prometa ima pet minuta pješice, Ekonomije, Efektusa i Libertasa deset, zatim do Veterine, Edukacijsko-rehabilitacijskog i kampusa petnaestak minuta, pa onda pmf-a, zšem-a , Družbe Isusove, Algebre. Kampus je blizu. Za ostale zagrebačke fakultete treba ti najviše 15 minuta: sjest ćeš u tramvaj – tu prolazi 8 tramvajskih linija, a do tramvaja imaš niti dvije minute. Uz to imaš i sedam autobusnih linija, a okružuju te izvrsne staze za bicikliranje i rolanje. Od sportskih sadržaja tu su još staze za trčanje, teniski tereni, bazeni, dvorane za fitness, aerobik… naravno, na dohvat ruke imaš brojne trgovine, a tu su i šoping centri Garden mall, Plodine, Kaufland, Lidl, Interspar, Konzum. Dm, ljekarna, ambulanta i zubar su uz zgradu.