Ovaj oglas je istekao!

Traži se cimer/ica za stan kod Ilice

Lokacija  Črnomerec, Grad Zagreb

Telefon  098/188-8498

Oglas pregledan: 108 puta
Šifra oglasa: 725207

Cijena:
150 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u zgradi
Površina sobe: 10,00 m²
Namještenost: namješteno
Tip gradnje stana: starogradnja
Režije: posebno
Dostupno od: 01.03.2017.
Kućni ljubimci dozvoljeni: da

Opširnije o oglasu

Traži se cimer/ica za renoviran, novije namješten stan u širem centru grada, oko 5 minuta hoda od Trga Franje Tuđmana i svega 2 minute hoda od Ilice. Sastoji se od 3 spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice i odvojenog wc-a te balkona. U stanu se nalaze svi potrebni dodaci za ugodan život – perilica rublja, štednjak s pećnicom, hladnjak s ledenicom, tv i internet :) Stan je smješten dovoljno blizu svih sadržaja (20ak min od glavnog trga), a opet u dosta mirnom okruženju bez puno buke s ulice.

Iznajmljuje se manja (cca 10 m2), ali ugodna soba na zapadnoj strani stana koja ne dijeli zidove s ostale dvije spavaće sobe.

Za stan se plaća polog u iznosu od 1100 kn po osobi koji se vraća po iseljenju i mjesečna najamnina u istom iznosu. Režije iznose oko 300 kn po osobi u mjesecima kada se ne grije, odnosno cca 400-500 kn po osobi u najhladnijim mjesecima i nisu uključene u cijenu najamnine. Grijanje je plinsko etažno.

Tražimo normalnu, komunikativnu i ugodnu osobu za cimer/icu, a nudimo isto to. Bilo bi nam drago da je riječ o studentu ili mlađoj zaposlenoj osobi :)