Ovaj oglas je istekao!

Učinkoviti pristup učenju za sve uzraste uz nadzor i poduku psihologa

drazenabasiclovric (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/291-2279, 091/227-7789

Oglas pregledan: 4 puta
Šifra oglasa: 491246

Cijena:
13,27 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Pomoć, nadzor i poduka uz usvajanje alata za samostalno učenje za sve uzraste pruža psiholog sa višegodišnjim iskustvom.

Prema dogovoru je moguće kombinirati rad u mojem ili vašem prostoru ili preko skype-a u svim županijama.

Sa učenicima osnovne škole radim sve predmete uz:
vježbe fiksacije za poboljšanje kvalitete i brzine čitanja,
primjenu tehnika za poboljšanje koncentracije
učenjem tehnika kako izraditi svoje mentalne mape.

Moj pristup se pokazao najviše prepoznatljiv sa učenicima 6, 7 i 8 razreda koji zbog opsega i složenosti programa trebaju usvojiti organiziranost pri učenju. Radim i sa starijim učenicima s naglaskom na savladavanju tehnika učenja.

Nazovite s povjerenjem:

Roditeljima poručujem:
Čak i ako vaše dijete u ovom trenu ne uspijeva svladati visoke zahtjeve suvremene škole, to uopće ne znači da u budućnosti neće moći. Vi ste ti koji možete promijeniti situaciju i pomoći svojem djetetu. Iznimna je važnost roditeljske pomoći i vodstva. Često vrlo pametna i talentirana djeca nisu uspješna koliko bi se to očekivalo i to zato što ne mogu osloboditi svoje potencijale ili naprosto ne znaju učiti. Srećom, sposobnost učenja nije ograničena nekim urođenim karakteristikama. Učinkovitim strategijama učenja može se i treba, ovladati, a to se u školi rijetko uči.
Učenje ovisi o sposobnostima, pamćenju, motivaciji i koncentraciji. Usklađeno funkcioniranje tijela i uma vodi poboljšanjima opće motoričke koordinacije, koncentracije i pamćenja, čitanja, pisanja, jezičnih i matematičkih vještina, organizacijskih vještina, logičkog mišljenja i razumijevanja, emocionalne ravnoteže i smanjenju hiperaktivnosti i napetosti.

Za pomoć u učenju tijekom cijele školske godine izrađujem program i plan rada, kojim osim savladavanja tehnika učenja radim sa učenicima na problemima vezanim uz odrastanja i sazrijavanje, na razvoju vještina komunikacije i prezentacije, savladavanju stresa i treme u javnom nastupu, razvoju socijalnih vještina u komunikaciji i neverbalnoj komunikaciji. Radim i poduku savladavanja tehnika brzog čitanja i učenja pomoću mentalnih mapa koje su vrhunski alat za dugoročno pamćenje, ponavljanje i prisjećanje naučenog.