Ovaj oglas je istekao!

Morbus Bechterew (Ankilozantni Spondilitis-AS) - moje iskustvo u zaliječenju

Lokacija  Grad Zagreb

Oglas pregledan: 104 puta
Šifra oglasa: 1511828

Cijena:
66,36 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Bolujem od M Bechterewa ( ankilozantni spondilitis-AS ) i u mogućnosti sam prenijeti svoja uspješna iskustva u zaliječenju i življenju s tom bolešću.Sada sam u 81.godini, AS sam dobio u 30.godini,odradio sam 40 godina redovnog i 10 godina honorarnog staža Opetovano sam išao na fizikalne vježbe, u toplice, na talasoterapiju u Crikvenicu i godišnje sam, radi plivanja, po par mjeseci bio na moru.Do sada zbog AS nisam trošio nikakav lijek, niti sam imao ozbiljnijih bolova.Međutim,prije 7 godina ( 2010. ) osjetio sam takav stupanj zakočenosti tijela da sam morao nešto poduzeti.I smislio sam 22 fizikalne vježbe koje od tada u 28 kombinacija svakodnevno izvodim u trajanju od oko 35 minuta.Također svakodnevno šećem oko 30 minuta,ali se zakočenost u križima i pokretljivost vrata nisu bitno poboljšali.
Tek kada sam od prije 6 mjeseci uveo i svakodnevni slijedeći režim:
1.Izvođenje ( na podu ) 28 vježbi u trajanju oko 35 minuta.
2.Doručak:pšenična i zobena zrna sa dnevnim mlijekom,mala kriška kruha uz sir ili slaninu,lješnjaci,brazilski oraščići,domaći orasi i chia sjemenke.
3.Nigari sol, jabuka, kapsula OMEGA 3 i vitamini B1,B6 i B12.
4.Suhe šljive i suhe smokve sa seninim lišćem,
zakočenost u križima i pokretljivost vrata znatno su se poboljšali.
Zgurenost tijela ( "stav skijaša" ) i dalje ostaje,ali uz prihvatljivo poboljšanje života.

Upornost i internet danas omogućuju da bolesnik sa AS ne mora ovaj ili sličan program početi primjenjivati u 80.-tim godinama života već toliko ranije da AS može gotovo potpuno izliječiti.

Za 500 kn bih: uživo pokazao 28 navedenih vježbi, priopćio potrebne recepture i postupke pripreme.