Ovaj oglas je istekao!

Instrukcije iz gitare

aragorn1203 (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ravnice, Maksimir, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  095/591-1200

Oglas pregledan: 348 puta
Šifra oglasa: 2090736

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Nastavnik gitare u glazbenoj školi Zlatka Grgoševića (www.gs-zgrgosevica.hr) nudi instrukcije iz gitare na području grada Zagreba.

Svoj studij sam završio na Musik und Kunst Privatüniversitätu (www.muk.ac.at) u Beču te time stekao zvanje magistra umjetnosti. Uz završen studij položio sam stručni ispit te imam i završenu pedagoško-didaktičku naobrazbu na filozofskom fakultetu u Osijeku. Gitaru, kao instrument, sviram već više od 20 godina te imam dosta iskustva u pedagoškom radu, kako sa odraslima, tako i sa djecom.

Pri radu s polaznicima, veliku važnost pridajem motivaciji, kako bih kod učenika ostvario želju za dugotrajnijim učenjem, budući da je to ključno u procesu učenja novog instrumenta. S obzirom da je riječ o individualnoj nastavi, program rada je prilagođen svakom polazniku i njegovim interesima te se tako na repertoaru mogu naći razni stilovi glazbe, poput jazz-a, rock-a, pop glazbe te naravno i klasike.

Cijena jednog sata od 45 minuta za odrasle je 25 €, dok je za mlade i djecu 20 € za 45 ili 30 minuta, ovisno o uzrastu. Isplata se vrši mjesečno, prvog sata u mjesecu. Nastava se u prosjeku odvija jednom tjedno te se teži ostvariti minimalno 4 sata mjesečno, kako bi se osigurao kontinuitet i uspjeh u radu.

Instrukcije se održavaju u prostoru na Ravnicama, kako bi se osigurali najbolji uvjeti za rad.

Radujem se vašem pozivu.