Ovaj oglas je istekao!

Zlatni indijski trokut - 8 dana avionom

INŽENJERING - POLJAK d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Inozemstvo

Telefon  01/2994-547, 091/299-4547

Oglas pregledan: 108 puta
Šifra oglasa: 1945068

Cijena:
1.090,98 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta odmora: izlet
Vrsta smještaja: Hotelski smještaj
Kategorija: * * * *

Opširnije o oglasu

1. DAN: ZAGREB – DOHA – DELHI let
LET U INDIJSKU PRIJESTOLNICU
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 2 sata prije leta. Polet za Dohu je predviđen u 13.05 sati sa dolaskom u 19.25 sati (lokalna vremena). Nastavak leta za Delhi je predviđen u 02.40 sati, gdje je dolazak predviđen u 08.45 sati. Po dolasku, organizirani transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel.

2. DAN DELHI doručak, večera, noćenje
ZAPREPAŠTENJE I HARMONIJA RAZLIČITOSTI STAROG I NOVOG DELHIJA
Razgled glavnog grada Indije. Očarati će nas obojane zgrade i kulturno povijesni spomenici iz različitih povijesnih razdoblja. To je grad hramova, džamija, palača i prekrasnih vrtova. New Delhi oduševljava s kolonijalnim britanskim zgradama kao što su parlament, predsjednička palača (Rashtrapati Bhawan) i zgrade brojnih ministara. Tu se nalazi i veličanstveni vojni spomenik, visok 42 m, naziva »Vrata Indije«. Stari Delhi je bio glavni grad muslimanske Indije od 12. do 19. st. Obilazak najveličanstvenijih zgrada - Obilazak najveće džamije – Jami Masjid i kompleksa Qutub Minar – prve džamije u Indiji iz 12. stoljeća s najvišim minaretom. Uslijediti će vožnja do Lotusovog hrama, koji je naziv dobio po cvijetu lotusa, a za svoj izgled je bio dobitnik mnogih nagrada. Ovaj hram, sagrađen godine 1986. predstavlja glavni žrtveni hram na indijskom potkontinentu. Na kraju dana posjet spomeniku Mahatma Gandhiju – Raj Ghat. Doživljaj Delhija ne bi bio potpun bez odlaska na Chandni Chowk, tržnicu na ulici gdje se svakodnevno trguje. Povratak u hotel, večera i noćenje.

3. DAN AGRA doručak, večera, noćenje
OBILAZAK SLIKOVITOG INDIJSKOG BAZARA U AGRI
Vožnja autobusom u Agru, glavni grad države Uttar Pradesh koji je u 16. i 17. st. bio glavni grad mogulske Indije. Danas je grad poznat po veličanstvenoj tvrđavi i spomeniku zbog kojeg dolazi većina posjetitelja - Taj Mahal. Smještaj u hotel. Kasno poslijepodne slobodno vrijeme za obilazak slikovitog bazara. Povratak u hotel, večera i noćenje.

4. DAN AGRA doručak, večera, noćenje
TAJ MAHAL, NAJLJEPŠI SPOMENIK LJUBAVI I REMEK DJELO INDIJSKE ARHITEKTURE
U ranim jutarnjim satima obići ćemo spomenik i simbol izgrađen u ime vječne ljubavi velikog Mogula Šaha Jahana prema svojoj ženi Mumtaz Mahal. Nazivaju ga još i »krunska palača«. Imati ćete priliku promatrati Taj Mahal - ovaj prekrasni mramorni mauzolej u svoj njegovoj ljepoti tijekom izlaska sunca. Odlazak do Crvene tvrđave, izgrađene u 16. st. uz rijeku Yamuna, u vrijeme kada je Agra bila prijestolnica Indije. U njoj su živjeli svi veliki mogulski kraljevi od Humayuna do Aurangzeba. Okružena je zidinama visokim 17 m, a u njenoj elegantnoj unutrašnjosti nalaze se brojne palače, apartmani, dvorane i vrtovi. Šah Jahan je kao zatvorenik vlastitog sina u zadnjim danima svog života od tamo promatrao spomenik svojoj ljubavi - poznati Taj Mahal. Večera i noćenje u hotelu.

5. DAN AGRA – JAIPUR doručak, večera, noćenje
PREKO GRADA DUHOVA FATEHPUR U CRVENI GRAD JAIPUR
Nakon doručka vožnja s kraćim stankama u Jaipur, prijestolnicu države Rajastan. Tijekom putovanja razgled Fatehpur Sikri - grada pobjede, kojeg je dao izgraditi Veliki Akbar u 16. st. za svoju prijestolnicu. Napustio ga je tijekom gradnje tvrđave u Lahoreju. Grad je danas "grad duhova", ali su ostale dobro očuvane veličanstvene zidine, prelijepe palače, džamije, mauzoleji i vrtovi, koji su jedinstveni spomenik graditeljstva Mogula i također spoja muslimanske, hinduističke i jain arhitekture. Po dolasku u glavni grad države Rajastan - Jaipur, kojeg nazivaju još i »crveni grad«, zbog pretežito crvene boje kojom je grad obojen, slijedi smještaj u hotelu. Večera i noćenje hotelu.

6. DAN JAIPUR doručak, večera, noćenje
POZNATA PALAČA VJETROVA U JAIPURU
Razgled tvrđave Amber. Ovo je jedna od najveličanstvenijih indijskih tvrđava. Dolazak do tvrđave na slonovima ili jeepovima. Palače, hramovi i vrtovi okruženi su zidinama. Unutrašnjost je bogata proizvodima od slonovine, stakla, poludragog kamenja, freski. S tvrđave se širi prekrasan pogled na okolicu. U poslijepodnevnim satima nastavak razgleda starog dijela grada kojeg su u 17 st. izgradili najbolji umjetnici iz raznih krajeva. Razgled gradske palače i muzeja. Palaču koja je još uvijek dom vladarske obitelji krase brojni balkoni, kupole i dvorišta. Pri kraju dana obilazak Jantar Mantar - zvjezdarnice koju je dao izgraditi Jai Singh i koja još uvijek djeluje te razgled unutrašnjosti Palače Vjetrova - Hava Mahal, simbol grada. Povratak u hotel, večera i noćenje.

7. DAN JAIPUR – DELHI doručak, večera, noćenje
ŠAROLIKE INDIJSKE TRŽNICE
Vožnja u Delhi, predviđeni dolazak u poslijepodnevnim satima. Vrijeme za samostalne razglede i kupovinu suvenira na šarenom bazaru. U pratnji vodiča možete obići Connaught Place s brojnim trgovinama i tradicionalnim tržnicama - tibetanskim, indijskim . U centru se nalaz slavni sikhovski hram Gurudwara Bangla Sahib koji je poznat kao mjesto čašćenja gurua Hari Krišne. Povratak u hotel, večera i noćenje.

8. DAN DELHI – DOHA – ZAGREB let
Prijevoz do zračne luke od kuda slijedi let u Dohu koji je predviđen u 03.45 sati, a dolazak u 05.35 sati. Nastavak leta za Zagreb je predviđen u 06.35 sati, a dolazak u 10.40 sati. Završetak putovanja.


CIJENA aranžmana po osobi:
min. 20 putnika: 8.220 kn
min. 15 putnika: 8.990 kn

Zrakoplovne pristojbe: 2.250 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.500 kn
CIJENA UKLJUČUJE:
zrakoplovni prijevoz u ekonomskom razredu, noćenja u hotelima 4*, obroke po programu, vanjske razglede po programu, jahanje slonova do tvrđave Amber, lokalnog vodiča, Palminog pratitelja i troškove organizacije putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe 2.250 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu 1.500 kn, napojnice za vodiče/vozače 40 EUR, vizu, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje.

OBAVEZNE DOPLATE:
napojnice za vodiče/vozače (plaćanje na licu mjesta), viza (agencijsko posredovanje, cijena na upit).

DOPLATE PO ŽELJI NA LICU MJESTA:
dodatne ulaznice.

POPUSTI:
dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.

Obavezne doplate tijekom putovanja: napojnice 40 €.
Napomena za vizu: Dokumenti potrebni za izdavanje vize: popunjeni obrazac za vizu, putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od datuma putovanja, 2 fotografije sa svijetlom pozadinom. Rok za izdavanje vize 7 dana.

Za ovaj program vrijede opći uvjeti organizatora putovanja. Kalkulacija je rađena na bazi minimalno 20 prijavljenih osoba. Dodatno nudimo policu putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja.
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane Republike Hrvatske je potrebna viza. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redosljeda realizacije programa.


23.09.2017. - 30.09.2017. - 8.220.00 kn
22.10.2017. - 29.10.2017. - 8.220.00 kn
25.12.2017. - 01.01.2018. - 8.220.00 kn