Ovaj oglas je istekao!

Ice hotel, Švedska

INŽENJERING - POLJAK d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Inozemstvo

Telefon  01/2994-547, 091/299-4547

Oglas pregledan: 172 puta
Šifra oglasa: 1944713

Cijena:
1.260,20 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta odmora: vikend
Vrsta smještaja: Hotelski smještaj
Kategorija: * * *

Opširnije o oglasu

Termini putovanja: 22.12.

ZIMSKA ČAROLIJA U ŠVEDSKOJ
Posjetite čarobni hotel napravljen od leda, provedite nezaboravnu avanturu u ICE hotelu i mirno spavajte na -5°C. Od iglua na 60m, hotel je postao najpoznatija svjetska građevina od snijega I leda koja se prostire na 5500 kvadrata. Za izgradnju se koristi samo snijeg I led, gradi se tijekom studenog I prosinca, a otapa se u kasno proljeće. Hotel je objavio poziv vrhunskim umjetnicima cijeloga svijeta da dođu u Jukkasjärvi, Švedska, i sudjeluju u 24. stvaranju ove impozantne građevine. Svake godine dolaze umjetnici iz cijelog svijeta I sudjeluju u izgradnji ovog nevjerojatnog hotela. Njihova specijalnost nije bitna, bitna je samo ideja koju će prenijeti u stvaranju ovog fenomenalnog umjetničkog djela. I tako iz godine u godinu, ova zimska bajka traje i privlači putnike da dođu…
Ove sezone budite i Vi dijelom ove zimske čarolije…


PRIJEDLOG PROGRAMA:

Dan 1: ZAGREB – KIRUNA – JUKKASJÄRVI
Polazak Zrakoplovom iz Zagreba. Let prema zračnoj luci Kiruna – Švedska. (let preko jednog od europskih gradova sa minimalno 2 presjedanja). Po dolasku u Kirunu, transfer do Jukkasjärvija – i smještaj u Hotel Ice. Noćenje.
Dan 2: JUKKASJÄRVI – IZLET „U POTRAZI ZA POLARNOM SVJETLOŠĆU“
Doručak u hotelu. U slobodno vrijeme, preporučujemo razgled ICE HOTELA (raspitati se na recepciji) – izgrađen zaleđivanjem rijeke TORNE. Hotel ugošćuje brojne umjetnike koji svoje ideje pretaču na kubuse leda i tako stvaraju prepoznatljivi ART & DESIGN hotela. KAPELICA RIJEKE TORNE – jedinstvena crkva u svijetu. Specifičan obred i doživljaj same crkve. Snijeg, led i gotovo nestvarno okruženje u kojem ćete se naći ostavlja mnoge bez daha. Parovi iz cijelog svijeta izjavljuju vječnu ljubav na ovom mjestu gdje ujedno ostaju i na medenom mjesecu.
ABSOLUT ICE BAR- «Iznenanadi svoje osjete!» Toči se posebno proizvedena ABSOLUT VODKA, za vodka koktele koji se mogu kušati jedino u ICE BAR-u. Gosti bara ostaju zadivljeni čarolijom interijera, kreiranog od strane vrhunskih umjetnika.
Predlažemo izlet “U potrazi za polarnom svjetlošću” – vođenu turu snowmobilom. Vožnja na snowmobilu (2 osobe na vozilu) kroz snijegom prekrivenu šumu, preko zamrznutog jezera, pokraj impresivnog Ledenog hotela. Tura se radi u suradnji sa stručnjacima Švedskog instituta za svemirsku fiziku. Stručni vodič će Vam ispričati istinu i priče o mističnom nebeskom fenomenu. Nakon toga slijedi večera od 3 slijeda spravljena od lokalnih namirnica, servirana u kampu u divljini (fakultativno uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje
Dan 3: JUKKASJÄRVI – “IZLET U SAMI KAMP”
Doručak u hotelu. Predlažemo odlazak na izlet RAIDU – sa SAAMI vodičem do mjesta SAUTOSJOHKKA. U tom mjestu gdje je «rodni grad» SAAMI-a, doživjet ćete tradicionalnu SAAMI kulturu, uključujući vožnju saonicama koju vuku sobovi. Po završetku ture, slijedi vruća kava i souvas, nacionalno jelo Sami kulture (fakultativno uz doplatu). Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.
Dan 4: JUKKASJÄRVI – „IZLET SAONICAMA KOJE VUKU HASKIJI“ – STOCKHOLM
Doručak u hotelu. Predlažemo odlazak na izlet saonicama koje vuku Haskiji. Udobno se namjestite na saonice upregnute haskijima, psima kojih ima više od stanovnika Jukkasäjrvija. Lagano povucite uzde i letite po snijegu. Kratko zaustavljanje na kavu koja je zavrela na otvorenom ognjištu i na kraju sve zasladite tradicionalnim kolačem (fakultativno uz doplatu). Duljina vožnje 13 km. Povratak u mjesto. Transfer u zračnu luku Kiruna. Direktan let zrakoplovom do zračne luke Arland – Stockholm. Transfer u hotel. Noćenje.
Dan 5: STOCKHOLM – ZAGREB
Nakon doručka, odlazak u poludnevni razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Transfer u zračnu luku Arlanda – Stockholm. Let zrakoplovom prema Zagrebu (uz min. 1 presjedanje)
CIJENA ARANŽMANA: od 9.495 kn
CIJENA UKLJUČUJE:
Zrakoplovnu kartu Zagreb – Kiruna – Stockholm – Zagreb,
3 noćenja s doručkom u Ice hotelu (2 noćenja u hotelskoj sobi, 1 noćenje u Ice sobi),
transfer zračna luka Kiruna – hotel – zračna luka Kiruna,
topla zimska odjeća, rukavice i cipele, jutarnja sauna, ulazak u ICEHOTEL,
1 noćenje s doručkom u hotelu 4* u Stockholmu,
transfer zračna luka – hotel – zračna luka,
razgled Stockholma uz pratnju lokalnog vodiča na engleskom jeziku u trajanju od 3 sata,
organizaciju i pripremu putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe – 1.980 kn po osobi, TSC – 35€ po osobi (obavezne doplate)**
FAKULTATIVNE DOPLATE:
IZLET „U POTRAZI ZA POLARNOM SVJETLOŠĆU“ – 1.755 kn po osobi (2 osobe na snowmobilu)
IZLET U SAMI KAMP – 1.485 kn po osobi
IZLET SAONICAMA KOJE VUKU HASKIJI – 1.305 kn po osobi

UVJETI I NAČIN PLAĆANJA:
Minimum prijavljenih: 2 osobe
Napomena:* cijena aranžmana je informativne prirode. Točnu cijenu aranžmana moći ćemo potvrditi po rezervaciji zrakoplovne karte, te ćemo u tom trenutku moći potvrditi i garantirati cijenu aranžmana. **iznos zrakoplovnih pristojba podložne su promjenama – točan iznos zrakoplovnih pristojbi potvrditi ćemo prilikom rezervacije zrakoplovne karte.
Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja.
Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.
Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljnih osoba.
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.
Odgovorni organizator: TOPTOURS.

22.12.2017. - 31.03.2018. - 7.779,00 kn