Ovaj oglas je istekao!

ZEOLIT KLINOPTILOLIT 520g 260 kn!

Planet Zdravlja Trgovina (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/3095-502

Oglas pregledan: 4 puta
Šifra oglasa: 1358429

Cijena:
34,51 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

ZEOLIT KLINOPTILOLIT 520g

Cijena: 270,00 kn

Zeoliti su rijetki prirodni minerali vulkanskog podrijetla, nastali iz četiri elementa: zemlje, vatre, vode i zraka. Produkt su više milenijskog kemijskog procesa i prirodne reakcije između kondenzata vulkanskih para i oceanske vode u specifičnim geološkim uvjetima.

Poznate su brojne podvrste zeolita. Podvrsta zeolita koja se zove klinoptilolit i koji ima kristalnu molekularnu strukturu te se tradicionalno koristio u humanoj medicini.

Zeolit klinoptilolit ima strukturu rešetkastog kaveza sa snažnim negativnim nabojem, koji privlači i resorbira ione pozitivnog naboja kao na pr. teški metali, kancerogeni otrovi, organski otrovi , štetni radikali i sve druge štetne tvari. Početak suvremene medicinske primjene zeolita klinoptilolita temelji se na njegovim iznimnim biofizikalnim svojstvima i svojstvu ionske izmjene, koji omogućuju istovremeni proces remineralizacije organizma i učinkovitu prirodnu detoksikaciju.

Za suvremenu medicinsku uporabu, Zeolit klinoptilolit podliježe procesu jedinstvene tribomehaničke mikronizacije i aktivacije, u kojem se multipliciraju njegova svojstva.

Zeolit je 100% prirodni mineral.



Proizvođač: Mineral Promet d.o.o.