Ovaj oglas je istekao!

Swanson Ultra Super- Strenght Magnesium Citrate 225mg AKCIJA!

Planet Zdravlja Trgovina (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/3095-502, +13095502

Oglas pregledan: 116 puta
Šifra oglasa: 1613310

Cijena:
16,59 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Swanson Ultra Super- Strenght Magnesium Citrate



Redovna cijena: 149,00 kn sada na akciji -16% za 125,00 kn



Pakiranje: 120 tableta



u jednoj tableti je 225 mg magnezij citrata



Cijena:



Magnezij je esencijalni mineral koji je dio enzimatskih sustava cjelokupnog organizma. Sudjeluje u metabolizmu energije, kontrakciji mišića, prijenosu živčanog sustava, regulaciji hormonske ravnoteže itd. Navedeni procesi odgovorni su za homeostazu ljudskog tijela pa je prema tome magnezij vrlo važan za zdravlje. Osim što je kofaktor brojnih enzima on se kao građevni element nalazi najvećim dijelom u kostima i zubima i manjim dijelom u mekim tkivima i mišićima. Deficit magnezija teško je izbjeći ako se uzme u obzir da ga u hrani ima vrlo malo jer su tla siromašna njime, a stres, koji je sveprisutan u današnje vrijeme, i znojenje pogoduju gubitku magnzeija. Starenjem se rizik za deficit povećava jer se magnezij prirodno slabije apsorbira u toj dobi. Deficit se manifestira kroz simptome kao što su umor, slabost, grčenje mišića, razdražljivot, depresija, nervoza, ošamućenost. Znanstveno je dokazano da je on jako važan za kardiovaskularno zdravlje, prvenstveno zdravlje srca. Magnezij stabilizira nepravilan rad srca, snižava visoki krvni tlak, spriječava grušanje krvi u već začepljenim žilama čime je omogućena bolja opskrba stanica kisikom i pomaže regulaciji kolesterola. Vrlo je učinkovit kod snižavanja visokog krvnog tlaka jer simultano djeluje na njegove uzroke kao što su sužene krvne žile, manjak kalija (regulira apsorpciju kalija), neravnoteža inzulina. Kao dio metabolizma energije on je važan i za regulaciju glukoze u krvi pa se njegovo pozitivno djelovanje očituje i kod osoba za dijabetesom. Magnezij povoljno djeluje i na zdravlje mišićno-koštanog sustav i umanjuje probleme sa bolnim kostima, zglobovima i opušta mišiće. Također, magnezij je i ključan za zdravlje živčanog sustava.S obzirom na sve navedeno nije teško zaključiti da je suplementacija magnezijem poželjna. Pravilnim odabirom i dozama magnezija može se pomoći kod navedenih stanja uključujući astmu, prolaps mitralne valvule, PMS, migrene, sindrom kroničnog zamora, sve tipove muskuloskeletarnih poremećaja, epilepsiju i druga psihijatrijska stanja.



Swansonov magnezij citrat je organski oblik dodatka prehrani koji se bolje apsorbira od anorganskih. Dozom od dvije tablete zadovoljavaju se dnevne potrebe za magnezijem.



U trgovini Planet Zdravlja nudi Vam se Swanson Ultra Super- Strenght Magnesium Citrate po najboljoj cijeni!



Svi proizvodi su orginalno zapakirani, iz trgovine. Svi proizvodi su naš izbor i naša preporuka kao najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda na tržištu. Moguće je osobno preuzimanje na adresi Cernička 30 (križanje Vukovarske i Cerničke u blizini Trešnjevačkog placa). Dostava je moguća pouzećem ili uz prethodnu uplatu na račun po cijeloj Hrvatskoj. Za pakete do 1kg težine cijena dostave iznosi 29,00 kn. Uz narudžbu više proizvoda moguć je popust i besplatna poštarina (ovisno o iznosu, prema dogovoru).

Kontakt tel: 095 111 111 5