Ovaj oglas je istekao!

Swanson Premium Triphala 500 mg, AKCIJA!

Planet Zdravlja Trgovina (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/3095-502, +13095502

Oglas pregledan: 36 puta
Šifra oglasa: 1613288

Cijena:
14,47 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Swanson Premium Triphala



Cijena: 119,00 kn



Pakiranje: 100 kapsula



jedna kapsula sadrži 500mg triphale





Triphala je ajuverdska kombinacija biljaka. Tradicionalno se korisiti u Indiji već stoljećima zbog pozitivnog učinka na zdravlje. Triphala je kombinacija plodova biljaka amalaki (Emblica officinalis), haritaki (Terminalia Chebula) i bibhitaki (Therminalia bellerica). Prvenstveno se koristi zbog čišćenja organizma i laksativnog djelovanja. Riješava probleme kronične konstipacije i ublažava simptome bolesti crijeva, kao što su upalne bolesti ili sindrom iritabilnog crijeva. Potiče čišćenje krvi i kao takva ova kombinacija djeluje i detoksifikacijski. Amalaki biljka je bogata vitaminima, mineralima i antioksidansima. Pozitivno djelje na cirkulaciju, probavno zdravlje, čisti sluznice i membrane. Haritaki biljka također pozitivno djeluje na čišćenje organizma i cirkulaciju, te poboljšava rad živčanog sustava. Bogata je taninima i vitaminima. Bibhitaki potiče rad pluća, bubrega i jetre. Djeluje kao čistač crijeva i snižava razinu kolesterola u krvi. U kombinaciji ove tri biljke imaju najbolje djelovanje. Triphala poboljšava probavu, apsorpciju nutrijenata, smanjuje nadutost, kronični zatvor i druge probavne probleme. Pozitivno djeluje i na urinarni trakt smanjujući mogućnost infekcija. Ima visok sadržaj vitamina i minerala te zbog toga poboljšava opće stanje organizma dovodeći ga u ravnotežu.



Swanson ekstrakt nevedenih biljaka omogućuje vam učinkovitu detoksifikaciju organizma i rješavanje sve učestalijih probavnih problema izazvanih današnjim stilom užurbanim i stresnim stilom života.



Iskoristite priliku i kupite Swanson Triphala u trgovnini planet Zdravlja.



Svi proizvodi su orginalno zapakirani, iz trgovine. Svi proizvodi su naš izbor i naša preporuka kao najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda na tržištu. Moguće je osobno preuzimanje na adresi Cernička 30 (križanje Vukovarske i Cerničke u blizini Trešnjevačkog placa). Dostava je moguća pouzećem ili uz prethodnu uplatu na račun po cijeloj Hrvatskoj. Za pakete do 1kg težine cijena dostave iznosi 29,00 kn. Uz narudžbu više proizvoda moguć je popust i besplatna poštarina (ovisno o iznosu, prema dogovoru).

Kontakt tel: 095 111 111 5