Ovaj oglas je istekao!

Pure Fine Oats 1kg - bez okusa

Proteini-Outlet (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/198-9824, 01/5535-316

Oglas pregledan: 4 puta
Šifra oglasa: 1533931

Cijena:
5,18 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

PURE FINE OATS (The Protein Works - Hrvatska)
(link: http://www.proteini-outlet.com/proizvodi/110-pure-fine-oats-1kg-bez-okusa.html)

+optimalan izvor ugljikohidrata
+sadrži vlakna
+nizak glikemijski indeks
+premium kvaliteta originalne zobi iz Škotske
+BEZ umjetnih boja i aroma

PURE FINE OATS se sastoji od 100% fino mljevene zobi iz Škotske. Predstavljaju kvalitetan izvor kompleksnih ugljikohidrata niskog glikemijskog indeksa te imaju visok sadržaj topivih vlakna i drugih vitalnih nutrijenata poput cinka, vitamina E, kalcija i željeza. Sve to pomaže održavanju prirodne ravnoteže organizma.

PURE FINE OATS su optimalan izvor ugljikohidrata koji daju stalnu energiju tijekom dana te pomažu u održavanju nemasne tjelesne mase. Također se mogu koristiti za više namjena te se mogu lagano dodati u svaki proteinski shake.

PURE FINE OATS je proizveden u vrhunskoj suvremenoj tvornici u Velikoj Britaniji i sadrži isključivo prirodne boje i prirodne arome. U protein nisu dodani zgušnjivači i druga punila što osigurava čistoću proizvoda.

Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda PURE FINE OATS se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

Prodavaonica “PROTEINI OUTLET”
Gruška 4, Savica, Zagreb
(preko puta McDonald’s Kruge)
Radno vrijeme:
Pon-Pet 12-20h
Sub 10-14h
ZA VAŠ AKTIVAN ŽIVOT!
VAŠ PROTEINI-OUTLET TIM!
Web shop:
http://www.proteini-outlet.com/