Ovaj oglas je istekao!

Nutrimedica Bio spirulina u prahu dodatak prehrani, 200g

Planet Zdravlja Trgovina (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/3095-502

Oglas pregledan: 96 puta
Šifra oglasa: 1613296

Cijena:
11,28 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Nutrimedica



Bio spirulina u prahu



200g



dodatak prehrani



Cijena: 94,99 kn -10%= 85,00 kn



Najbolje upotrijebiti do: 17.03.2018.



Spirulina (Arthrospira sp.) je modrozelena alga koja je bogat izvor hranjivih tvari. Spirulina je izvor biološki punovrijednih proteina, što znači da sadrži sve esencijalne aminokiselina. Osim visokog sadržaja bjelančevina, sadrži i vitamine A, D i vitamine B skupine. Od minerala sadrži kalij, kalcij, željezo i magnezij. Bogata je klorofilom i antioksidansima. Spirulina je najbogatiji prirodni izvor beta karotena. Dobar je izbor za detoksikaciju organizma.







Način upotrebe: preporučena dnevna doza je 3-6 g (1-2 čajne žličice). Može se pomiješati s vodom, voćnim sokom, biljnim mlijekom ili dodavati u frapee, smoothie, deserte i slično. Izbjegavati miješanje s jako toplom hranom kako bi sačuvali djelovanje nutrijenata i enzima.







Sastav: 100% eko prah modrozelene alge spiruline (Arthrospira sp.)











Prosječna nutritivna vrijednost u 100 g proizvoda:



Energetska vrijednost kJ/kcal: 1615/ 382



Bjelančevine: 65,7 g



Ugljikohidrati: 18,0 g



Masti: 5,0 g







Čuvati zatvoreno na suhom, hladnom i tamnom mjestu, izvan dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene, raznovrsne, zdrave prehrane i zdravog načina života te ovaj dodatak prehrani nije njihova zamjena. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Spirulina se ne preporučuje kod fenilketonurije i oštećenja bubrega.